Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(339)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(339)
    • 5 Star(324)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Stacja Quicko T12-942 została dostarczona w tydzień. Zamówiłem bezpośrednio CZ. Lubię szybkie podgrzewanie końcówek. Dobrze trzyma temperaturę podczas lutowania. Muszę jeszcze kupić kilka wskazówek, ale jestem mile zaskoczony wszechstronnością końcówki K. Stosunek ceny do wydajności bardzo dobry. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dzięki banggood produkt przybył w dobrym stanie próbowałem niesamowicie szybko na ogrzewania polecam i inni technicy nie przychodzą z adapterem wziąłem czas wcześniej, aby spróbować go po przyjeździe dobry dzień życzyć wszystkim kolegom teraz do pracy, jeśli otrzymaliśmy i wskazówki były szybsze i lepsze, ale czekam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Świetna wysyłka super mała stacja lutownicza. Zrobiłem wszystko i zrobiłem własną konfigurację z zdewaltowaną baterią i drukowaną walizką 3D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo mały produkt, ale działa super. Uruchom i graj pracując do maksymalnej temperatury to 8sek. Bardzo stabilny temp i szybko bufor dobra pozycja do ustawienia temp. Bardzo ładny produkt. Dodaję zasilacz 24V i 5A. Produkt jest bez zasilania, ale najlepiej działa w mojej pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Ładne, lutowane żelazko grzeje maksymalnie w mniej niż 10 sekund z nadwyżką 24v 3 amp zasilacz LED. Mam kilka więcej wskazówek dla niego, jak dostarczany jest typ klina, zadowolony z niego za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produkt przybył szybko, doskonałej jakości, więcej nie przyszedł zasilacz i nie został opisany w reklamie, że nie towarzyszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ona jest taka malutka... A mimo to, wykonuje dobrą robotę. Wspania3y produkt! Letcon jest naprawdę miły do trzymania w dłoni. polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Przybyło szybko więcej nie przybyło źródła zasilania, ponieważ włączę je w gniazdko zasilania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Działa dobrze. Szybko się grzeje i jest bardzo kompaktowy. Bardzo dobra jakość i wydajność w cenie. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Produkt jest bardzo mały i ładny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 464
    • Ft50 852
    • Ft19 974
    • Ft41 709
    • Ft33 019
    • Ft14 778
    • Ft58 494
    • Ft67 615
    • Ft22 153
    • Ft13 800
    • Ft21 065
    • Ft48 744
    • Ft13 917
    • Ft19 247
    • Ft35 230
    • Ft24 808
    • Ft12 577
    • Ft5 343