Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    bardzo fajna podstawka zwłaszcza że gimbal musi się uruchomić lekkie. bardzo szybka dostawa. Supppper

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    άριστη ποιότητα κάι γρήγορη ταχύτητα παράδοσης

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Exactly what i needed. strongly recommend!!!! Simply excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Sedí dobre. Spokojen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Otrzymane w dobrym porządku i w ciągu 15 dni, dostarczone przez kuriera w RPA, dzięki BG! Dodaje wzrost do Mavic Mini i trzyma go z dala od kurzu i trawy. Brak wpływu na wydajność lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Moja lokalizacja Południowa Afryka. Miałem czekać ponad rok na moje produkty, jak wtedy, gdy zamawiałem w „Wish". Jest to jednak tylko jeden z produktów, które dotarły w ciągu miesiąca. Gorąco polecam Bangwood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetnie!!! Zgodnie z opisem!!! I bardzo przydatne, by zająć się moim dronem! To co przykuło moją uwagę to jak szybko podszedł do drzwi mojego domu!! 10 dni, aby dotrzeć do Chile wielki!! Zalecany w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Stosunek ceny jest zrównoważony. Platico jest słabe, aby podążać za cechami wagi mini i mini2 mavic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft2 338
    • Ft2 227
    • Ft2 501
    • Ft5 514
    • Ft6 687
    • Ft4 412
    • Ft3 182
    • Ft3 676
    • Ft4 345
    • Ft17 199
    • Ft2 004
    • Ft3 007
    • Ft6 368
    • Ft1 908
    • Ft25 481
    • Ft7 005
    • Ft2 338