Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6840)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(6840)
    • 5 Star(6708)
    • 4 Star(114)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Przyjechał w 3 tygodnie do Tajlandii, co jest dobre, ponieważ opisano, że że żegluga w regionie 30-50 dni lub tak. Namierzony, dostarczony pod drzwi. Jakość jest doskonała. Szybkie ładowanie Redmi Note 8 działa. Dziękujemy! // To przyszło w 3 tygodnie do Tajlandii, to jest dobre, jak opisano, że dostawa powinna być ok 30–50 dni. Namierzony, dostarczony pod drzwi. Jakość jest doskonała. Szybka opłata za Redmi Note 8 działa. Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Produkt jest dobry. Jednak w moim Redmi Note 8 ładuje się prawie w tym samym czasie co rodzima ładowarka 10w, więc prędkość nie płaci zbyt wiele. Zauważyłem też rozgrzewkę podczas ładowania i nie pasuje idealnie do wszystkich gniazdek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Produkt wygląda dobrze i z wysokiej jakości, ładuje bardzo szybko, usb 3.1 (niebiesko-zielona plastikowa zakładka wewnątrz dużego złącza usb), zapakowany bardzo dobrze. Przybycie w ciągu 8 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FSYEPEZ
    PE
    18/11/2020

    Ładowarka, która doskonale spełnia wymagania QC3.0 i uruchamia „Turbo Power" na MOTOROLA G6 Play, tak jak oryginał. Idealne opakowanie z manualną i ochroną na gniazdku. Wygląda całkiem solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Ta ładowarka jest bardzo wysoka, świetna jakość i posiada bardzo szybkie ładowanie. Moja komórka ma baterię 5020 mAh, a ta ładowarka nie wydała półtorej godziny, by dać 100% naładowania. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Produkt został wyposażony w model bezprzewodowej ładowarki: bm-pwc7. Jest to naprawdę szybka ładowarka i ma qc3.0 i działa dobrze z systemem szybkiego ładowania samsungów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    I have been using Blitzwolf cables and chargers for several years and they have never let me down. The charger meets the assumed parameters and has a quick charge. The charger easily charges the iPhone 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Przybyło oczekiwania na przyjazd było bardzo dobre więcej wydaje się, że nie było tak, że nawet gdy przybyło wydaje się nie być w stanie użyć ponieważ produkt jest okrakiem boję się umieścić do ładowania mojego xiomi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Oddychaj jak wszystkie sprzęty Blitzwolfa. Szybkie ładowanie QC3 jest sprawne, z kompatybilnym linkiem. Dziękuję Banggood i Blitzwolf! ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Świetna, 18w Turbo Charger! Dobra jakość wszystkich produktów Blitzwolf! Dostawa przed terminem, kupiona w dniu 24/02 i otrzymana 15/03, 19 dni(15 dni roboczych)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,215
    • Ft5,904
    • Ft3,417
    • Ft3,417
    • Ft3,106
    • Ft2,484
    • Ft3,759
    • Ft5,593
    • Ft6,215
    • Ft1,862
    • Ft9,634
    • Ft2,173
    • Ft3,728
    • Ft9,324
    • Ft14,298
    • Ft9,945
    • Ft4,971
    • Ft3,106