Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(6886)
  • Obrazy
  • Wideo(12)
  • All Star
    • All Star(6886)
    • 5 Star(6753)
    • 4 Star(114)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Przyjechał w 3 tygodnie do Tajlandii, co jest dobre, ponieważ opisano, że że żegluga w regionie 30-50 dni lub tak. Namierzony, dostarczony pod drzwi. Jakość jest doskonała. Szybkie ładowanie Redmi Note 8 działa. Dziękujemy! // To przyszło w 3 tygodnie do Tajlandii, to jest dobre, jak opisano, że dostawa powinna być ok 30–50 dni. Namierzony, dostarczony pod drzwi. Jakość jest doskonała. Szybka opłata za Redmi Note 8 działa. Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zrobiłem 4 lata i po raz ostatni, przed drugim jesteś gotowy na BlitzWolf Nie mam bardzo dobry pomysł na pieniądze, ale myślę, że to prawda, że mam 3A na 5V, Malinowy Pi nie powiedziałby o nizinach. (przymiotnikiem jest dokument 3A, np. BW-TC14). Chcę mieć BlitzWolf i to jest to, co musimy zrobić teraz. (earfün TW100, Huawei P Smart 2019, Raspberry Pi 3, 4). Zamówiłem 4 sztuki i wszystkie działają idealnie. Przynoszę standard z BlitzWolf'a. Nie mam odpowiedniego narzędzia do pomiaru, ale myślę, że jest prawdopodobne, że przy 5V mam 3A, ponieważ Raspberry Pi nie narzeka na niską moc (stan jest 3A kabel, np. BWTC-14). Używam ich wszystkich z kablem BlitzWolf 3A i tak działa szybkie ładowanie, bez awarii ładowanych urządzeń (earfün TW100, Huawei P Smart 2019, Raspberry Pi 3, 4).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Produkt jest dobry. Jednak w moim Redmi Note 8 ładuje się prawie w tym samym czasie co rodzima ładowarka 10w, więc prędkość nie płaci zbyt wiele. Zauważyłem też rozgrzewkę podczas ładowania i nie pasuje idealnie do wszystkich gniazdek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Produkt wygląda dobrze i z wysokiej jakości, ładuje bardzo szybko, usb 3.1 (niebiesko-zielona plastikowa zakładka wewnątrz dużego złącza usb), zapakowany bardzo dobrze. Przybycie w ciągu 8 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FSYEPEZ
    PE
    18/11/2020

    Ładowarka, która doskonale spełnia wymagania QC3.0 i uruchamia „Turbo Power" na MOTOROLA G6 Play, tak jak oryginał. Idealne opakowanie z manualną i ochroną na gniazdku. Wygląda całkiem solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Produkt naprawdę działa jak cechy mówią, jest dokładny. Używałem go z telefonami Huawei P20, Samsung J6 plus LeEco niechv le pro3 Elite x722. Ładuje je bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Świetna ładowarka. Produkt potrzebował trochę czasu, aby dostać się do Brazylii, jednak przyszedł dobrze zapakowany i w świetnym stanie. Jakość jest zauważalna, a za cenę stanowi również sporo. Produkty Blitzwolf są jakości. Ogólnie bardzo mi się podobał produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Produkt został wyposażony w model bezprzewodowej ładowarki: bm-pwc7. Jest to naprawdę szybka ładowarka i ma qc3.0 i działa dobrze z systemem szybkiego ładowania samsungów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    I have been using Blitzwolf cables and chargers for several years and they have never let me down. The charger meets the assumed parameters and has a quick charge. The charger easily charges the iPhone 8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Przybyło oczekiwania na przyjazd było bardzo dobre więcej wydaje się, że nie było tak, że nawet gdy przybyło wydaje się nie być w stanie użyć ponieważ produkt jest okrakiem boję się umieścić do ładowania mojego xiomi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 656
    • Ft6 657
    • Ft2 722
    • Ft3 479
    • Ft2 419
    • Ft6 264
    • Ft7 263
    • Ft3 796
    • Ft3 024
    • Ft2 443
    • Ft4 235
    • Ft7 868
    • Ft3 494
    • Ft6 639
    • Ft9 382
    • Ft4 538
    • Ft14 529
    • Ft7 868