Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2019

    I received the package containing the QYT KT-7900D transceiver, I am really surprised by its features and looking forward to using it as soon as possible. I enclose pictures .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    Very good so far. Setup is a bit difficult but after fiddling for an hour or so it becomes quite simple. Struggling to get VHF to work but I'm sure thats my fault and not the radio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2017

    Odpověď na Váš e mail a posílám foto QYT KT-7900D 25W Quad Band Mobile Radio. Fotografie i s příslušenstvím ( Mobil Antena nebyla dodaná.) Jenom 1 ks Mobile Rádio Na fotografii je komplet. Josef Doubic order 39217264

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2018

    Good as described!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo zły pakiet usługxpress w Meksyku oczywiście, trzyma zamówienie na kilka dni i chodzi go i nie dostarcza, Dziękuję doskonałe wysyłki, polecam DHL FedEX UPS lepsze usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetne radio w tej cenie. Brakuje kabla zasilającego, ale mam radio, które używa tego samego. Programowanie posiada wiele świetnych funkcji, zwłaszcza niestandardowe kolory wyświetlacza.Pracuje z Banggood na kablu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jestem bardzo zadowolony z towaru. Świetny aspekt i bardzo szybki w odbiorze i spadku. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Na początku robi dobre wrażenie, ale musi być jeszcze przetestowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    nu pot evalua inca produsul,trebuie citit manualul si pus in functiune

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Jest mały i piękny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 392
    • Ft22 308
    • Ft12 904
    • Ft2 363
    • Ft6 933
    • Ft2 308
    • Ft14 533
    • Ft3 377
    • Ft993
    • Ft19 665
    • Ft23 353
    • Ft3 715
    • Ft7 065
    • Ft2 935
    • Ft4 392
    • Ft2 363
    • Ft21 970
    • Ft8 110