Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    product is up to mark, as shown in picture, feel of the product is also premium. packaging perfect delivery- it came in 9 days to maharashtra india, which was pleasant experience.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Pakiet przyszedł szybko w 6 dni, dobra jakość materiału, pakiet przyszedł w idealnym stanie jeszcze nie wystartował, ale z widokiem, polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przyjechaliśmy szybko i wszystko wydaje się działać dobrze, to jest mój pierwszy EFR tak bardzo podekscytowany. Więc uważajcie na to miejsce!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dobry i mocny silnik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Mieszkam w Niemczech. BANGGOOD słyszy bardzo dziwne do europejskich klientów, a ja kupiłem, żeby spróbować. Byłem kompletnie zaskoczony i ogłuszony przez: Szybka dostawa około 12 dni otrzymane, dostarczony właściwy rodzaj (15 typów). - Bardzo i wiele wybranych elementów - Cena jest o wiele tańsza (w porównaniu z tutaj) - A jakość wygląda bardzo dobrze (na pewno). Na pewno mam tu tylko zakup Polecam wszystkim do zakupu BANGGOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Są obie rotacje CW i CW. Próbowałem go użyć w dwuprzewodnikowym kanale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMDVIP4
    TR
    02/09/2021

    Byłem naprawdę zaskoczony wielkością ciągu, jaką wytwarza jego małe rozmiary. Będę nadal kupować tę markę. Przy okazji jest to jedyny dostępny wybór EDF i CCW!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Miły mały EDF z odrzutowcem dźwięk z powodu # ostrza. Polecam ESC z co najmniej 50A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Bardzo dobra jakość na pierwszy rzut oka, zrobię to, co zwykle robię i przejdę przez wszystkie elementy złączne Sc Rew przed użyciem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Excelente produto até agora. brevemente será montado no avião e espero continuar satisfeito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$34.49
    • US$22.23
    • US$7.34
    • US$12.43
    • US$4.99
    • US$10.34
    • US$59.99
    • US$109.00
    • US$12.59
    • US$45.99
    • US$13.99
    • US$9.19
    • US$13.79
    • US$26.50
    • US$17.99
    • US$9.50
    • US$15.00