Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    wuhooo its all work it changes as it powerr up to bright blue then yellow and red.super burst light for my edf rc airplane i like it.hope its ever lasting hoho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Zajęło kilka tygodni, aby wejść do magazynu po złożeniu zamówienia 'in stock'!!! Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dość prosto. 24 led's. (ang.).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Działa, y- kabel nawet z nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Prosty system instalacji, łączą się z Y na urządzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Zamówiłem 50mm dla mojego skrzydła C1 Chaser, wygląda świetnie, a kolory są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Miłość to mi pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Element górny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Pasuje idealnie do mojego nowego F-100 Super Saber. Chociaż był kłopot z samym zdobyciem samolotu, bo przewoźnik powiedział, że był w ciężarówce do dostawy, kiedy siedział w przyczepie na podwórku. Następnego dnia w końcu doszli do siebie. Potem idę sprawdzić samolot i wygląda na to, że był to model podłogowy z wszystkimi poprawkami i wgnieceniami na powierzchni. Ale to wygląda naprawdę słodko w ogonie tego odrzutowca. Nie mogłem dopasować standardowego 90mm, więc użyłem 80mm, który pasuje idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Całkiem imponujące, mają test ławki i wydaje się, że działa dobrze z krzywą przepustnicy. Uważaj jednak rozmiary, jeśli masz 80mm EDF, uzyskać dopalacz 70mm. Spytaj mnie, skąd wiem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo ładny efekt po dopalaniu. Tylko, że wydaje się, że kolory są na odwrót. Czerwony powinien być niski, niebieski powinien być wysoki, a nie odwrotnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$5.20
    • US$43.69
    • US$17.99
    • US$35.50
    • US$13.79
    • US$18.64
    • US$26.55
    • US$10.34
    • US$4.99