Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Otrzymałem B17 w tym tygodniu. Zielone oliwki, KITT, bez elektroniki. Są reakcje klientów nie są prawdziwe. KIT zawiera światła, składane podwozie z kołami i śmigła.... Zielone, czerwone i białe lądowanie. TRAIN, wygląda na silnego, powolnego i prawdziwego (3sec. wejście/wyjście). Wykończenie, budowa i latanie zostały już opublikowane, jest doskonałe i ładne. Dobre rzeczy: niesamowite all inclusive bycie kitem. Światła podłączone i sprawne. Ma 3 torby, w każdej z nich normalne śmigło i wsteczne (6 całkowicie, 4 plus 2 zapasowe) i są 10„, nie mylić z innymi podobnymi 9. Niektóre zmieniają je na Master Aistrew z 10. Ruchome powierzchnie noszą zawiasy zamontowane, nie tak jak inne, niezależne, bardzo gładkie ruchy. Ze względu na wielkość i trudności w transporcie, należy instalować serwo, co najmniej metalowe narzędzia. Głębokość obsługiwana jest za pomocą 2 serwo. Dobra, dobra. Jest błąd producenta, który ma rozwiązać Banggood. Potrzebuje 2 baterii 3S 2 200 mh lub więcej. Albo 4000. Zawsze 3S. Zobacz na YouTube. Nie lubie: Albo umieścić oryginalny silnik, bardzo drogi i bez zapasów, albo montować inne, ale jest on wykonany tak, aby pasował do okrągłej metalowej podstawy (która jest już zamontowana w zestawie), mocowanie 3 śrub i wewnętrznej średnicy 9 mm. (Nie sądzę, że FMS pasuje) plus wał musi być długi i M4, aby piasta mieściła się na końcu. Trudne. Lepiej zapisać i kupić ci pełny pnp później. Jest wart około 80 € teraz, a silniki i elektronika luzem, to nadal kosztuje 180 € i więcej pracy, aby go znaleźć, zamówić, czas oczekiwania. Ważne jest, aby wymienić rogi, które wydają się słabe, a jeśli się złamią mogą kosztować samolot i lepiej przykleić druty skrzydła. CENA: Bardzo oscylująca. Dwa miesiące czekałem na wadliwą sieć, która mówi "została jedna" i jest fałszywa, przykryta i wyczerpana. Potem BGOOD wysłał mi go, cena poszła w górę, ale on uszanował to, co zostało uzgodnione. Pokazał swoją szczerość.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo wysoka jakość i wyposażone półskalowe. Jest bardzo lekki jak na swój rozmiar. Bardziej opłacalny jest projekt PNP, dobrze zapakowany w gigantyczne pudełko, zdecydowanie zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Mam to z aftepay i przyjechać w 1 tydzień!!! A teraz wezmę 8-centymetrowy odbiornik z sejfem. Nie chcę rozbić tego dziecka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Plane arrived today in good order, ordered 3 days ago!! The box came undamaged and all parts seem to be in the box. The parts seem to have a good finish so for now I'm happy. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Prymuzyka (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Super szybka dostawa, treść jest dobra, doskonała!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    2 Tage nur bis zur Anlieferung aus CZ. Die Verarbeitung ist gut und der Zusammenbau recht einfach. Die Angeben zum Schwerpunkt komme ich einfach nicht hin mit 2 x 3S 2200. Wohin das Akku soll ist auch unklar, beide nebeneinander nach vorn oder übereinander nach hintenjQuery111303341586709775578_1621598965795???? Schwerunkt soll 35-45mm ab Flächenwurzel sein aber es kommt nicht hin? Hat jemand Erfahrung ? Bitte als Komentar hinterlegen.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    incroyable commandé le 15.05.21 ,expédié le 17.05.21 et reçu le 18.05.21 première fois que ça m'arrive,je suis resté scotché par la rapidité de livraison,tout est nickel et fonctionne correctement,quel avion impressionnant ..... je recommande le service banggood pour ma commande. bon vol....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Odebrałem B-17 z australijskiego magazynu. Zadowolony z ogólnego stanu samolotu podczas inspekcji. Martwiłem się o CG, kiedy miałem zrobić moją dziewicę. Zbalansowałem go w linii z rozpórką MLG (patrząc od skrzydła). Używane 2 x 2700 3S 40C Zippy... Nie mogłem ukończyć lotu, ponieważ usłyszałem niepokojący dźwięk z silników, gdy przelatywałem. Wylądował szybko i odkrył, że jeden z silników się obluzował! Straciłbym samolot, gdybym go nie wylądował... Zrobił kilka napraw polowych i wystartował ponownie... Po 30 sekundach pojawił się ten sam dźwięk. Wylądował szybko i odkrył ten sam problem. Postanowiłem zrobić właściwą naprawę w domu, a także sprawdzić inne mocowania. Oprócz tego samolot latał bardzo dobrze i bardzo mi się to podobało. Lądowanie było proste bez klapek. Z bombowcami takimi jak te (mam też B-26 Marauder), radzę nie robić stromych banków, ponieważ istnieje możliwość napiwków (chyba, że lecisz szybko). Zawsze rób szerokie zakręty i lataj w skali i ciesz się tym, jak wygląda w powietrzu. Kupiłem tę wersję PNP za nieco ponad 400 dolarów. Dobry zakup, dobry Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Fast delivery and the package was received undamaged! Everything in it seems to be in good order. Will still take some time to receive the other parts I need before I can assemble and test the B-17 plane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.19
    • US$72.90
    • US$69.99
    • US$43.83
    • US$95.99
    • US$113.84
    • US$75.99
    • US$29.89
    • US$89.99
    • US$118.90