Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • great product(18)
  • good price(16)
  • easy to fly(11)
  • low price(11)
  • great fun(8)
  • good quality(7)
  • easy to control(5)
  • great toy(5)
  • nice toy(5)
  • difficult to fly(2)
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-26 00:08:58

    Small, cheap, pretty durable I definitely recommend this for beginners and i got mines with in 2 weeks.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-03 10:27:49

    Bonjour il y a eu une erreur sur la commande, j'ai commandé des hélicoptères 3.5ch mais j'ai reçu des hélicoptères 2.5ch, merci de m'envoyer les bons articles au plus vite Cordialement

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-16 06:50:29

    good..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 14:52:34

    exelente producto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-11 07:59:27

    O menor helicóptero de controle remoto que já vi. Muito estável, fácil de voar e muito resistente as quedas. Excelente! Gostei muito do produto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-18 03:19:18

    great little flyer great indor flyer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-14 09:38:15

    ont s'amuses bien avec peu faire du vole stationnaire vol à reculons surtout ne pas recharger tout de suite après un vol sinon ont grilles l'électronique attendre un bon quart d'heure avant de recharger

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-15 13:07:12

    Not opened yet it's a suprise gift will be opened after few days i will review it once my brother in law opens it It is his birthday gift hope the 3 helicopters will be ok

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 25  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>