Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    Świetny produkt za tę nagrodę. Spodobało mi się. Zbudowana jakość jest naprawdę niesamowita. Polecam to dla miłośników muzyki, ale nie jako monitory uszne. Te słuchawki idealnie pasują do naszych uszu. Jakość basu jest dobra. Przy minimum dźwięku możemy usłyszeć otoczenie, ale z doskonałej odległości dźwięku nie możemy nawet usłyszeć dźwięku z naszego otoczenia. Śledzenie informacji nie było w ogóle aktualizowane, ale odebrane w idealnym momencie. Jedną z najlepszych rzeczy jest to, że mały przypadek, który otrzymujemy z produktem, wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wow, jako producent muzyczny szukałem czegoś taniego i przyzwoitego do użycia, kiedy jestem na zewnątrz, nie spodziewałem się wiele, ale byłem zdmuchnięty na jakość dźwięku i komfort za małą cenę, dużo rozmiarów pąków do wyboru i świetnej jakości budowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Słuchawki za ich cenę nie są złe. Przewody są gumowane. Nie są zdezorientowane. Słuchawki są wykonane jakościowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonale, ten telefon jest niesamowity, naprawdę podobał mi się jego model, nie wspominając, że jest idealny do słuchania piosenek w dowolnym miejscu, ponieważ ma funkcję izolacji dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobra jakość dźwięku. Kontrola głośności działa też z każdym telefonem. Bardzo dobra jakość dźwięku. Wysoka jakość produktu. Najlepsze ceny na rynku światowym. Przydatna walizka i kilka części zamiennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ekspedycja była szybka, Produkt dotarł w dobrej formie, Nie będę kłamać PostNL jest bardzo wolny, 1 miesiąc do odbioru, testuję słuchawki teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobra dostawa i jakość dźwięku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Bardzo przydatne w pięknym pudełku słuchawkowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 778
    • Ft3 307
    • Ft5 492
    • Ft11 035
    • Ft6 620
    • Ft9 929
    • Ft6 250
    • Ft6 368
    • Ft8 279
    • Ft2 099
    • Ft6 878
    • Ft5 094
    • Ft10 665
    • Ft14 714
    • Ft5 148
    • Ft16 186
    • Ft6 368
    • Ft4 775