Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    Świetny produkt za tę nagrodę. Spodobało mi się. Zbudowana jakość jest naprawdę niesamowita. Polecam to dla miłośników muzyki, ale nie jako monitory uszne. Te słuchawki idealnie pasują do naszych uszu. Jakość basu jest dobra. Przy minimum dźwięku możemy usłyszeć otoczenie, ale z doskonałej odległości dźwięku nie możemy nawet usłyszeć dźwięku z naszego otoczenia. Śledzenie informacji nie było w ogóle aktualizowane, ale odebrane w idealnym momencie. Jedną z najlepszych rzeczy jest to, że mały przypadek, który otrzymujemy z produktem, wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wow, jako producent muzyczny szukałem czegoś taniego i przyzwoitego do użycia, kiedy jestem na zewnątrz, nie spodziewałem się wiele, ale byłem zdmuchnięty na jakość dźwięku i komfort za małą cenę, dużo rozmiarów pąków do wyboru i świetnej jakości budowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Słuchawki za ich cenę nie są złe. Przewody są gumowane. Nie są zdezorientowane. Słuchawki są wykonane jakościowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Właśnie otrzymałem go, zajęło około 15 dni, przyszedł to, co zostało zamówione bez błędów, doskonały produkt, dźwięk bardzo dobry, średnia dobra obsługa, a także ostre wsparcie, nie ma problemu w uchu. Przyszło w doskonałym stanie, bez zadrapania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Bardzo szybka dostawa. Bardzo dobra jakość dźwięku. Kontrola głośności działa też z każdym telefonem. Bardzo dobra jakość dźwięku. Wysoka jakość produktu. Najlepsze ceny na rynku światowym. Przydatna walizka i kilka części zamiennych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Doskonale, ten telefon jest niesamowity, naprawdę podobał mi się jego model, nie wspominając, że jest idealny do słuchania piosenek w dowolnym miejscu, ponieważ ma funkcję izolacji dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ekspedycja była szybka, Produkt dotarł w dobrej formie, Nie będę kłamać PostNL jest bardzo wolny, 1 miesiąc do odbioru, testuję słuchawki teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo dobrze, 😌😌😌😌😌😌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobra dostawa i jakość dźwięku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 580
    • Ft4 979
    • Ft3 445
    • Ft5 723
    • Ft6 513
    • Ft11 498
    • Ft10 346
    • Ft6 513
    • Ft6 635
    • Ft7 664
    • Ft5 308
    • Ft10 950
    • Ft9 955
    • Ft7 299
    • Ft9 623
    • Ft11 946
    • Ft9 955
    • Ft4 577