Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Ta drukarka jest świetna! Byłem w 3D-drukowej grze przez 2 lata z wielką inspiracją Boddena. Przez ostatnie kilka dni przeglądałem materiały, których wcześniej nie byłem w stanie wydrukować w wiarygodny sposób... PA, PETG-PC, TPU,... Wszystko jest bardzo gładkie, kiedy wiesz, jak ustawić pierwszą warstwę dla każdego. Główka wysokotemperaturowa i podwójny arkusz z pewnością są plusem w przełączaniu między żarnikami. Za pomocą hakerstwa podłączyłem go do ośmiodruku... Jedynym minusem jest brak przestrzeni w środku dla kamery... Ciasna budowa, z ciasnymi wynikami!!! Przesyłka miała problem przy pierwszym próbie, ale biorąc pod uwagę porę roku i szybką obsługę klienta Banggood, nie było to nic niepokojącego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Więc ixh przetestował drukarkę teraz i jestem bardziej niż zadowolony, że drukuje jak trochę głośno, ale wszystko nadal w ramce. Tak więc, facketen - Bardzo napalone łóżko deuck o grubości 6 mm - Wytłaczarka stretch - Nadaje się do wszystkich żarników - Z powodu akcesorium - Napalonym wyświetlaczem - W-LAN (ang.) /I super wyniki pod ciśnieniem Tylko oprogramowanie krajalnice z Qidi nie jest tak wielki Staram się dostać na kurę Czy zakup drukarki ponownie zarejestruj się Jest dla początkujących i profesjonalistów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jestem bardzo zadowolony. Rozpakowany, podłączony, wyrównany... Wykonanie jest świetne, poziom hałasu w porządku. Cena pasuje absolutnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Świetna drukarka 3D. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Jedna z najlepszych drukarek, jaką mam w domu. Wybrałem QIDI X-Plus ze względu na dobre recenzje, które znalazłem w Internecie, kiedy faktycznie szukałem modelu Anycubic, ale mogłem znaleźć prawie tylko pozytywne głosy mówiące o X-Plus, a nawet większy X-Max. Znalazłem więc dobrą ofertę na Bangood i byłem dobrze przygotowany, gdy pojawiła się drukarka. Dobre opakowanie ochronne wokół elementu sprawiało, że X-Plus bezpiecznie dotarł po kilku dniach. Byłem podekscytowany i cieszyłem się łatwą obsługą, gotową konfiguracją z pudełka od pierwszych wydruków. Pomysł, aby mieć drugą głowicę drukującą łatwe do wymiany dla różnych włókien jest świetny. Jest również dość łatwo znaleźć nawet modów na coś, aby zamontować inny hotend na Plus i uwielbiam wynik po trochę przetestowania z zestawem krajalnicy. Używam CURA z rozszerzeniem dla drukarek QIDI z pierwszego wydruku, a nie wersji QIDI. Posiadam ponad 10 różnych drukarek i nie chcę dodatkowej krajalnicy do każdej z nich, więc CURA i IdeaMaker to dwie krajalnice, z których jestem zadowolony. Później włożę kilka zdjęć moich ABS, więc możecie zobaczyć, że mogę bardzo polecić X-Plus!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Das ist mein erster 3d Drucker und mein erster Kauf bei Banggood. Beides hat sich im Nachgang als erstklassige Entscheidung erwiesen. Ich hatte große Bedenken seitens des Shops und des Druckers....der wiederum überall gut bewertet wird und diesen auch letztlich mehr als gerecht wird....also nicht nur ein guter, nein ein sehr guter Drucker...bis jetzt... Nun zum Shop....5 bis 6 Werktage wurden für die Lieferung veranschlagt...soweit so gut... Gekommen ist alles viel schneller als erwartet...großes Lob... Die Verpackung war sehr ordendlich, aber auch gut für den Versand, wo es mit unter nicht zimperlich zu geht... ....ausgepackt ein Drucker, den ich mir so groß nicht vorgestellt hatte... ....alles war so angekommen , wie beschrieben... Ich habe dann den Drucker versucht zu leveln, aber war von hause aus schon gut eingestellt....dann wurde ein Test gedruckt... ein Rechteck mit einem Zylinder daruf und ein Quader...beides sehr gut gelungen, ohne das ich etwas eingestellt habe...großartig! Dann hatte ich schon vorher ein Ersatzteil vorbereitet, das auch wunderbar gelungen ist und verwendet werden kann... ...ich bin bis dahin sehr zufrieden... Nun muss ich mich um die Erstellung sinnvoller Teile durch eine Software bemühen....das wird deutlich schwieriger...denn ich will brauchbare Teile herststellen, die ich gebrauchen kann...da nützen mir die G-Codes für für irgendwelche Figuren und Blumentöpfe überhaupt nichts... Das Gerät und der Shop waren für mich eine gute Wahl....ich hoffe auch, wenn es mal ein Problem geben könnte, was ja bis jetzt noch nicht der Fall war...Mit freundlichen Grüßen RG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Po pracy mojej pierwszej drukarki 3D (Ender-3 V2) przez kilka miesięcy okazało się, że X-Plus jest znacznie bardziej stabilny i niezawodny. Łóżko trzyma poziom bardzo dobrze i jest łatwe do wyrównania w razie potrzeby. Osobiście lubię ustawienia uchwytu na szpulę. Widziałem, jak ludzie narzekają na układ z uchwytem na szpulę, ale myślę, że uchwyt na szpulę jest niedrogi i bardzo funkcjonalny. Nie, jak jeszcze, użył wytłaczacza w wysokiej temp., ale planować wkrótce. Regularna dysza wytłaczająca jest dwa razy w ciągu ostatniego miesiąca i chociaż rzeczywista wymiana dyszy jest łatwa, musisz usunąć wytłaczacz, aby prawidłowo dostać się do dyszy lub gorący koniec może być uszkodzony, jeśli nie jest obsługiwany podczas rozluźniania lub dokręcania Nitki dyszowe. Zaryzykuję i zakupiłem moją drukarkę Qidi X-Plus zamiast Prusa MK3 i cieszę się, że to zrobiłem (do tej pory). Wiem, że drukarki Prusa powinny być bardzo dobre, i jestem pewien, że są, ale X-Plus ma załączoną ramę i wytłaczacz wysokiej temperatury zdecydował, którą drukarkę kupić. Mój syn chce moją maszynę Endera i myślę o zamianie jej na inny X-plus (albo mogę odebrać maszynę Prusa, aby porównać te dwa). Mogę bardzo polecić drukarkę Qidi X- Plus 3D na podstawie mojego doświadczenia w użytkowaniu drukarki bez przerwy od ponad miesiąca. Nie korzystałem jeszcze z obsługi klienta Qidi, więc nie mogę nic powiedzieć o ich wsparciu, ale to ma być dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Dla twojej wiadomości kupiłem swoją na wyprzedaży tutaj z Bangood za jeszcze lepszą cenę, jestem z tego tak zadowolony, że przeglądałem ją również na Amazonie. Zostało dostarczone z magazynu Qidi w ciągu 4 dni przez FedEx. Będąc zapalonym zrób to sam, miałem zamiar zbudować własną drukarkę 3D, albo przynajmniej zmontować taką jak Prusa MK3. Szybko zdałem sobie sprawę z projektów, które mam w tej chwili i zdecydowałem, że chcę drukarkę 3D, która działa prosto z pudełka i bez konieczności dodawania obudowy dla wyższych żarników. Od kilku lat chciałem go kupić, ale wstrzymałem się, dopóki społeczność nie dojrzeje, i cieszę się, że to zrobiłem, bo zaoszczędziłem tysiące na eksperymentach z drukarką. Po obejrzeniu tony filmów i przeczytaniu niezliczonych recenzji, wybrałem X-plus. Muszę powiedzieć, że ta drukarka spełniła wszystkie moje oczekiwania. Ustawienie zajęło trochę ponad pół godziny, a ja drukowałem w ciągu półtorej godziny po podjęciu decyzji co chcę wydrukować. Tak dla jasności, jestem początkującym, nigdy nawet nie zrobiłem testu, po prostu zrobiłem „szybki poziom" i zacząłem drukować rzeczy, które chciałem. Wydrukowałem ponad 30 projektów, żadnych porażek i fantastycznych rezultatów. Jeśli na płocie o kupnie takiego, który działa fenomenalnie z pudełka, to jest ten, który należy kupić. Od tej daty przeglądowej, mój był z ekstra wysokiej temperatury wytłaczarki i dodatkową wyjmowaną płytką konstrukcyjną dołączoną do pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    To fantastyczna drukarka, a naprawdę ważna plus jest miła i kompetentna obsługa, która zawsze pomoże Ci rozwiązać wszelkie problemy. 5 gwiazdek, ale zasługuje na 20!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Byłem zaskoczony, jak szybko dostałem tę drukarkę. Dotarł 1 tydzień po zamówieniu (z magazynu PL) i dopiero zacząłem drukować. Bardzo zadowolony z tego zakupu i z operacji Banggood. .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft156 999
    • Ft61 947
    • Ft131 102
    • Ft91 446
    • Ft52 439
    • Ft87 067
    • Ft84 891
    • Ft188 526
    • Ft249 851
    • Ft37 853
    • Ft117 667
    • Ft454 277
    • Ft193 053
    • Ft196 331
    • Ft81 613
    • Ft104 098
    • Ft98 001
    • Ft261 883