Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Jeszcze nie testowałem jak radzi sobie w akcji ale po jakości wykonania komponentów śmiało można sądzić że drukuje równie świetnie. Mojemu kotu też się podoba. Po za tym przesyłka trafiła do mnie w niecały tydzień. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Artykuł dotarł zgodnie z planem, nie mając butelki żywicy w opakowaniu będę testować, kiedy przyjadę.Ustawienie jest proste, wystarczy śledzić filmy zawarte w kluczu USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Drukarka przybyła nietknięta, dobrze niespokojna, przybyła w znacznym czasie przez fakt VR z drugiego końca świata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Wielka drukarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Produkt dotarł do mojej rezydencji i wydaje się działać dobrze. Dokonałem zakupu z urzędu celnego i zagranicznego ubezpieczenia, byłem opodatkowany i Banggood, jak na razie płaci. Przysłali mi małą część kwoty, ale poinformowali mnie, że przyślą wszystkie pieniądze. Jeśli z jakiegoś powodu będę miał problem, wrócę i ci powiem. Na razie jestem zadowolony z pracy Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Drukarka dotarła szybko i bezpiecznie, dobrze zapakowana i wszystko w porządku. Zacząłem używać drukarki, a na drugi dzień, po wydrukowaniu kilku rzeczy pierwszego dnia, zdjąłem VAT, żeby wyczyścić niesprawny odcisk i pojawił się wyciek żywicy. Co mogę powiedzieć, to było najlepsze wsparcie kontaktowe, z jakim miałem doświadczenie pracować, byli bardzo ostrożni i wysłali mi nowy VAT z priorytetem poczty nad DHL, to przybyło bardzo szybko, Po użyciu nowego VAT wszystko jest w porządku teraz. Wysłałem do firmy kilka informacji zwrotnych na temat VAT i jakości produktu i mam nadzieję, że go poprawią. Nie daję 5 gwiazdek za ten problem, ale ogólnie jest to dobry produkt z dobrą jakością druku. Pozytywny: - Jakość druku - Projektowanie (bardzo mi się podoba) - Filtry węglowe działają, przynajmniej dla mnie znacznie zmniejszają zapach żywicy. - Obsługa klienta, 5 gwiazdek to za mało, są to 10 gwiazdek, najlepsze wsparcie w historii. Nie: - Jakość VAT, to jest VAT pomalowany, a nie jonizowane aluminium, więc zaczyna wyglądać naprawdę źle po kilku zastosowaniach. - Drukarka jest również malowana, co spowodowało utratę farby w jednej części drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Bardzo dobra drukarka do rozpoczęcia druku 3D. Dobre szczegóły z ustawieniami rdzenia. Największą zaletą jest to, że z drukowaniem wielu rzeczy straci przyczepność po kilkunastu warstwach i zacznie tracić szczegóły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wyjątkowy produkt, bardzo szybka dostawa Super szybka dostawa, wyjątkowy produkt, opakowanie było idealne, niesamowicie zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Produkt już dotarł nie miał szansy otworzyć opakowania i sprawdzić go, ale myślę, że jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wydaje się działać. Muszę kupić żywicę, żeby spróbować 🤦‍♂️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40,105
    • Ft55,531
    • Ft47,818
    • Ft61,396
    • Ft17,305
    • Ft2,712
    • Ft79,907
    • Ft5,766
    • Ft3,730
    • Ft79,907
    • Ft78,673
    • Ft45,041
    • Ft12,338
    • Ft3,391
    • Ft5,242
    • Ft5,550
    • Ft1,694
    • Ft7,401