Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    To działa z laptopem hdmi aż do mini wyświetlacza wyświetlacza z jabłkiem 27 cali. Ale to samo nie działa z wideokontynentem HDMI do wyświetlacza z port Apple 27 cali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przybyły obiekt nie działał, ponieważ co 30 minut wyłącza obraz i muszę odłączyć monitor od prądu, aby naprawić obraz, skontaktowałem się z pomocą, którą wysłałem zdjęcia, ale prosili o inne dane i nie naprawili mi ani nie zmienili produktu Ponieważ go potrzebowałem, musiałem kupić kolejny, mając nadzieję, że to zadziała. Absolutnie niezadowolony z pomocy mam nadzieję, że nowy, który kupiłem szybko przybywa i że nie ma wad starego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dobra jakość! Działa świetnie z moim Apple Cinema Display LED 27 cali (ten normalny, nie Thunderbolt). Kabel wydaje się wytrzymały i wykonany z dobrego materiału. Zamówiony 2 listopada, dotarł 14 listopada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Szczęśliwa z zakupu, działa idealnie. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Świetny produkt, bardzo dobrej jakości, polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Działa idealnie. Po tylu latach szukania przydatnego adaptera męskiego HDMI - żeńskiego mini DisplayPort, w końcu go mam! Mój monitor Apple Cinema Led Display 27 jest teraz podłączony do mojego komputera i nie będzie już kurzy. Złącze wygląda na wykonane z bardzo dobrych materiałów. Na moich zdjęciach udaję, że pokazuję tylko kabel z każdej strony, nie udawałem pięknych zdjęć. Metal złączy i kabla wygląda o wiele lepiej niż na moich zdjęciach. Metal złącza jest mocny, dobry dotyk, dobry materiał.Kabel jest chroniony za pomocą splecionego sznura. Całkowicie polecam ten produkt. Sergiej Mój monitor Apple LED Cinema Display (Rok 2011), rozdzielczość 2560x1440, nie posiada złączy Thunderbolt (lub Thunderbolt 2), jest to tylko mini DisplayPort (męski). (https://www.dynos.es/tienda/masinfo.asp?cod_artikulo=MC007ZM/A)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetny serwis. Nie mogę podkreślić, jak bardzo jestem pod wrażeniem usług tej firmy i jakości towarów dostarczanych. Kupiłbym ponownie bez żadnego problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Świetny adapter. Jak w reklamie działa z moim imakiem. Udało mi się połączyć z trybem docelowym, moim xbox 360, ale nie udało mi się połączyć Wii i Ps3. Czy komuś udało się połączyć je z imac 2009 przy użyciu Trybu Pokazowego Celowego?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Szybka dostawa - 10 dni z CN do Szwajcarii i dobra jakość produktu. (QGeeM). Nie testowane do tej pory (Zrobię to bardzo szybko na moim MacPro, aby połączyć go z wyświetlaczem kinowym 27'). Uczciwa cena również. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dostawa bardzo szybka. Produkt wygląda na bardzo wysoką jakość. Niestety nie działa z obrazem monitora Apple Thunderbolt pozostaje czarny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 523
    • Ft3 523
    • Ft5 990
    • Ft5 285
    • Ft3 874
    • Ft4 882
    • Ft2 113
    • Ft3 523
    • Ft3 050
    • Ft2 317
    • Ft3 355
    • Ft2 745
    • Ft2 134
    • Ft2 439
    • Ft2 745
    • Ft2 745
    • Ft3 661
    • Ft13 962