Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Montaż samolotu nie jest trudny, nie wymaga klejenia. Jakość części wydaje się być dobra, zwłaszcza biorąc pod uwagę niską cenę. Nie byłem jeszcze w stanie nim latać, więc mam nadzieję, że pogoda pozwoli mi nim latać. Założyłam go w domu, więc działa. Oświetlenie LED na pewno będzie wyglądać dobrze wieczorem, ponieważ robi się ciemno wcześniej, nie będzie trudno spróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wyglądaj ładnie, ale ciężko utrzymać się w powietrzu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    To jest świetny samolot. (pol.). Kupiłem 5 na prezenty. (no jeden był dla drugiego dla mnie lol) Kiedy była sprzedana za 20 dolarów. Dałem moim przyjaciołom jeden i wszyscy poszliśmy do parku po zmroku i mieliśmy absolutną frajdę!!! Nawet po kilku zamierzonych i niezamierzonych katastrofach, wszystkie samoloty nadal latają. Trzy przednie podwozie odpadło i na zawsze przepadło. Wkręciłem jedną z małych śrubek z zestawu do szczeliny, do której mieści się przednie podwozie, zapobiegając wypadnięciu. Problem rozwiązany, mieliśmy kilka samolotów skręciło trochę w lewo. Utrudnia to skręt w prawo i powoduje ostre skręty w lewo, które sprawiają, że samolot się zanurza. Ponieważ nie ma regulacji na sterowniku, ręczne regulowanie skrzydła zdawało się rozwiązać problem przynajmniej w większości przypadków. Świetny samolot i zabawny niedrogi prezent. Więcej niż warte koszty i bardzo łatwe do latania dla każdego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Kupiłem dwa, żeby spróbować, bo nie byłem pewien, czy będzie dobrze, ale co za niespodzianka. Lata bardzo dobrze, ale uważaj, jeśli robisz to w wietrzny dzień, bo stracisz kontrolę nad samolotem. Wspaniale jest się uczyć bez wydawania dużo. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Ładny samolot za mniej niż 30 dolarów. Musiałem kupić drugi, bo pierwszy zgubiłem na drzewie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Jestem zdumiony! Ten mały gnojek nieźle lata! Możesz zrobić spot lądowanie po zapoznaniu się z kontrolą. Wystrzał za 30 dolarów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostawa dokładnie za 2 dni. Samolot idealny do nauki latania, preferowany bez wiatru. Niezwykła cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Ładny mały samolot za mniej niż 30 dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    It's Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wszystko w porządku, leci naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$89.99
    • US$75.99
    • US$364.97
    • US$79.99
    • US$109.00
    • US$52.78
    • US$105.99
    • US$50.59
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$41.57
    • US$269.99
    • US$89.99
    • US$76.22
    • US$249.99
    • US$72.99
    • US$24.24