Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2020

    To dobra słuchawka TWS, mimo że jest bardzo duża. Ponieważ mieści się w uchu, można bezpiecznie wykonywać bardziej gorączkowe aktywności fizyczne. Aplikacja QCY jest również bardzo dobra, można ustawić kolejność dzwonków w telefonie i wszystko inne. Ogólnie, podobało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Ładny dobry produkt.VFM.Wysyłka była ok.Niemal 10 dni od Europy.Dźwięk jest dobry i pasuje do ucha prawie idealnie.Bardzo dobry tani wybór na siłownię lub bieganie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Biorąc pod uwagę cenę, te słuchawki przekroczyły wszelkie oczekiwania. Świetny żywotność baterii i doskonałe rozmowy telefoniczne. Komfort, moim zdaniem, jest lepszy od słuchawek bez opaski, ponieważ ten model pozwala na przestawienie urządzenia podczas użytkowania zawsze znajdowanie najbardziej wygodnej pozycji: Używam ich nawet do bardzo długich rozmów telefonicznych i dla wygody, osobiście, wolę je od słuchawek. Jakość reprodukcji dźwięku nie jest oczywiście porównywalna z słuchawkami Apple, ale po ich noszeniu wydajność nawet na niskich częstotliwościach jest bardzo zadowalająca. Po skonfigurowaniu (iPhone), wystarczy je nosić, nawet jeden, a połączenie jest szybkie i płynne. Bardzo ważne: nie ma opóźnienia. Brak opóźnień pomiędzy audio i wideo, więc polecane dla filmów i youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Πολύ καλά ακουστικά με καλό ήχο, εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί. Με την εφαρμογή έχεις παραπάνω δυνατότητες. Μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα, μόνο το ένα ή μόνο το άλλο. Στη συσκευασία υπάρχουν ανταλλακτικα για τα ακουστικά και καλώδιο φόρτισης. Κρατάνε γύρω στις 5 ώρες, μετά τα βάζεις στη θήκη για φόρτιση. Η θήκη τα φορτίζει περίπου άλλες 4 φορές. 1 εβδομάδα αναμονή για να παραλάβεις από την ώρα της παραγγελίας.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Wygodny, dobry dźwięk i dobra autonomia. Ciężko je umieścić. Dok jest za duży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Bardzo dobry produkt za taką cenę. Słuchawki pasują idealnie i nie odpadają, kiedy trenuję czy rozciągam. Przyciski funkcji na każdej słuchawce są regulowane, więc możesz wybrać, co będzie robił podwójny lub potrójny stuk. Aplikacja pokazuje również żywotność baterii i ma wyrównywacz, dzięki któremu można dostosować się do ulubionych ustawień. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Doskonała rzecz, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Doskonała jakość produktu jednak to samo przybył z problemem po lewej stronie „L", takie same obciążenia 100% jak prawo, ale nie zabezpiecza ładunku i wyładowań w około 15 minut na. Jestem bardzo zmartwiony sytuacją, ponieważ sprzęt trwa zbyt długo, aby dotrzeć i nadal przybywa wadliwy co prowadzi mnie do myśli esmo nie testowane przed wyjazdem do dostawy klienta. Teraz będę musiał podjąć wszystkie przygotowania, aby dokonać wymiany tego samego, co przyniesie mi pewne zaburzenia Pozdrawiam Edward Prado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Kupiłem telefon i był wadliwy. Lewa strona się nie ładuje. Kiedy udało mi się go naładować, musiałem zmusić pudełko, by rozpoznało telefon i ładowało. Kupiony, żeby używać tylko jednej strony. Nienawidziłem go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 377
    • Ft8 786
    • Ft4 914
    • Ft10 645
    • Ft9 800
    • Ft9 216
    • Ft6 420
    • Ft8 448
    • Ft6 420
    • Ft7 372
    • Ft9 124
    • Ft5 406
    • Ft5 252
    • Ft12 167
    • Ft6 758
    • Ft5 406
    • Ft14 871
    • Ft17 237