Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1067)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1067)
    • 5 Star(1001)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Zajęło mi dużo czasu, aby je otrzymać, aż do momentu, w którym musiałem skontaktować się z Banggood, bo myślałem, że ich nie odbieram. Wysłali mi zwykły e-mail, który wysyłają do wszystkich i nigdy nie odpowiedzieli. Na szczęście po prawie 2 tygodniach kontaktu z nimi otrzymałem produkt, który zajął ponad półtora miesiąca, aby dotrzeć. (Czas trwania wynosił 35 dni autobusowych). Słuchawki same w sobie pasują po tym, jak użyłem grubszej opcji napiwku. Brzmią dobrze z umiarkowanym basem. Wzloty nie są zbyt szczegółowe, kiedy bas głównie dominował. Mam dobrą pieczęć po wysadzeniu muzyki, wszystkie dźwięki w tle znikają na 100% i nie zniekształcają się. Nie udało mi się sprawdzić żywotności baterii, ale wkrótce zaktualizuję tę recenzję.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Dobra jakość dźwięku: dobra poważna, ale zachowuje równowagę średnio. Dobra głośność: gry i piosenki brzmią dobrze w 50% głośności. Sport: Świetnie pasuje, zmniejsza hałas i odporność na pot. Po prostu przegapiłem osłonę pudełka (kumuluje kurz) i dłuższy czas ładowania baterii, nie po to, żeby zwiększyć i zmniejszyć dźwięk w telefonie, nie dotykać, ale przycisk jest lekki w dotyku, i miałem lekki dyskomfort w kanale słuchowym po długim czasie użytkowania. Ale ogólnie, to dobra słuchawka bluetooth, ma dobrą cenę. PS: Przybył na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Kupiłem dwie jednostki (jeden z kolor czarny i biały) otrzymałem zamówienie w mojej rezydencji po miesiącu zakupu, 30 dni z rzędu i 23 dni roboczych. Na produkcie, otworzyłem tylko jeden, a drugi będzie prezentem świątecznym. Otworzona przez mnie słuchawka działa doskonale, a ustawienie jest bardzo proste, kod Qr z linkiem do aplikacji znajduje się na okładce instrukcji. Jestem zadowolony z zakupu. Wskazówką jest wyszukiwanie filmów YouTube w telefonie, mieć kilka wyjaśniających, jak to działa. Kupiłbym jeszcze raz, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Telefon z bardzo dobrej jakości, szybkie połączenie, izolacja również bardzo dobry Daje uczucie, że q spadnie z ucha, ale nie opada To było dokładnie 20 dni zanim tu dotarł, a poczta wciąż działa powoli Oq zaimponowało mi opakowanie, które jest proste, ale prawie się nie ugrzązł, kiedy listonosz zrzucił mi ścianę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Produkt miał przybyć w ciągu około 2 miesięcy, przybył 1 miesiąc i 1 tydzień. Jego jakość jest dobra, pasuje do propozycji bycia słuchawką wejściową, nic wielkiego. Dobre wykończenie i wyposażenie, bez problemów z połączeniem i łatwe do pary. Przyciski reagują bardzo dobrze na polecenia, chociaż wymagają trochę siły przy naciskaniu, co może być trochę niewygodne. Posiada dobrą nośność, zarówno z pudełka jak i słuchawki, wystarczająco na codzienne potrzeby. Wielka korzyść kosztowa! Podręcznik jest dobrze dydaktyczny i w języku angielskim. Wskazuję pobranie aplikacji dla konfiguracji kluczy (ma wszystkie funkcje), wyrównywanie i oznaczenie poziomu baterii. Aplikacja jest prezentowana w języku chińskim w pierwszej minucie, ale wkrótce automatyczne tłumaczenie pro portugalski jest zrobione, jest bardzo rozsądne i przydatne. Wskazówka w wyrównywaniu nie polega na tym, aby podążać za wcześniej skonfigurowanymi - poza schematem - ponieważ gdy podnosisz częstotliwości kilku pasm dźwięk staje się dość zniekształcony, co jest normalne w tym procesie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Zalety: - dobra izolacja pasywna; - wygodny; - Tanie; - dobrze określony dźwięk; - Przycisk nie jest tak czuły, więc dobrze jest używać leżenia z uchem na poduszce; - satysfakcjonujący żywotność baterii (od 3 do 4 godzin); Przeciw: - niski dźwięk, to prawie zawsze będzie używany przy dźwięku blisko 100%, przez co wyda więcej baterii; - ładowanie przez micro-usb, byłoby szybsze, gdyby było to usb typu c;

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo mi się podobał telefon, izolacja jest w 100%, nie słychać niczego zewnętrznego, kiedy używasz telefonu! Przyszedł bardzo dobrze zapakowany i przybył tylko w 19 CORRIDES w pełnej pandemii. Ponadto posiada aplikację, w której można wyrównywać dźwięk zgodnie z preferencjami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Przybył szybko i bez opłaty, kupił 2. W pierwszej chwili dźwięk wygląda dobrze. Słuchawka jest przymocowana do walizki. To był mój strach, że nie mam pokrywki. Połączenie jest stantannea i w szybkim teście przeszedł przez ścianę i utrzymał jakość, nadal nie oceniłem odległości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Doskonały produkt!! Znacznie powyżej średniej w zależności od korzyści kosztowej!! Jak niektórzy mówią, nie było to nieco poważniejsze, ale, dla korzyści kosztowej jest to doskonały produkt!! To, co mi się nie podobało, były przyciski zbyt trudne do uruchomienia, kiedy jesteś w uchu, poza tym, bardzo dobre!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Ze wszystkich produktów, które kupiłem z Chin, to był ten, który przybył najszybciej (5 dni robocze i 7 dni po uzyskaniu kodu przesiewowego). Naprawdę podobał mi się produkt. Nie wydaje się mieć złą jakość, jest z podręcznikiem w języku angielskim i chińskim (przypuszczam), kabel USB, kilka małych i dużych gum (dodatek), plus średni rozmiar, który już jest w telefonie, i dodatkowo, bardzo dobrze zapakowany, Z pianką do ochrony obudowy ładowania i słuchawki. Jedyną rzeczą, której nie lubiłem, była aplikacja QCY, która nie ma tłumaczenia w wielu częściach aplikacji (ani na angielski), co utrudnia jej użycie, mimo że była łatwa do pary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 425
    • Ft8 654
    • Ft8 993
    • Ft12 465
    • Ft12 891
    • Ft5 538
    • Ft8 654
    • Ft9 892
    • Ft4 195
    • Ft10 342
    • Ft14 543
    • Ft3 895
    • Ft8 393
    • Ft9 002
    • Ft9 002
    • Ft8 693
    • Ft20 430
    • Ft10 792