Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2021

    Chciałbym wyrazić mój smutek z powodu otrzymania mojego produktu, który jest z rozdętą baterią szybko się rozładowuje, nie trwa nawet jeden dzień, a ja nie mogę zarejestrować EMI, aby korzystać z telefonu komórkowego, które zostały już zbadane i nic. Zostawię na bok nie będzie już używać, Znalazłem, że zakup na tej stronie był bardziej gwarantowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przyszło tuż przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Trochę rozczarowany z systemu operacyjnego zegarka nie praktyczne do pisania zdjęć SMS na trudny moment do zrobienia po za cenę nie spodziewać się szalonego zegarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Bomdia przepraszam, ale nie otrzymałem pochwały i minął termin dostawy, jeśli nie jest to możliwe chciał zwrócić moje pieniądze proszę dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Gratulacje dla ciebie z Banggood za szybką dostawę przyszedł w porządku dziękuję bardzo polecam ok app bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Już zapłaciłem za ten zegarek i nadal nie dostałem przesyłki, chciałbym wiedzieć, co się dzieje?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Z różnymi funkcjami i jakością obrazu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Różnica kolorów i większe niż się spodziewam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Wszystkie ekrany działają, ale komunikaty Whatsapps wydają się czasem nie odświeżone. Nie jestem pewien co do dokładności pomiarów BP, ale bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Bateria jest pusta po 45 minutach, większa bateria, która jest bardziej odpowiednia.Ekran dotykowy nie jest prawidłowy do synbolen calliprirt i domowy tase nie funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$8.88
    • US$30.99
    • US$25.99
    • US$20.78
    • US$26.55
    • US$68.13
    • US$46.19
    • US$31.04
    • US$23.99
    • US$22.99
    • US$35.99
    • US$45.59
    • US$33.99
    • US$72.75
    • US$9.23
    • US$27.99
    • US$128.19