Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2018

    Nice replacement body shell ordered blue sent red but for the price it is still good. Recommended ! :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2016

    I buy color Blue same show picture but I got red color.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    GOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Ładne ciało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dokładnie tak jak pokazano,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przyszedł bardzo szybko i produkt pasował idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2017

    I use this cover to a wl toys 1/18 a969 - seems ok, strong and in super price.. so no problem if broke and replace again. I order the blue one, but receive the red one.. but no problem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2019

    was on back order for weeks. then it only was packed in a plastic bag with a small amount of bubble wrap. needed to be heated up with a hair dryer to get it back into shape

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien. Todo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2017

    Artikel genau wie auf der Internetseite beschrieben. Schell geliefert und gut verpackt. Trotz random color ist in meiner Wunschfarbe blau geliefert worden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 790
    • Ft4 966
    • Ft6 115
    • Ft11 273
    • Ft3 436
    • Ft8 409
    • Ft3 056
    • Ft5 731
    • Ft9 174
    • Ft25 999
    • Ft2 678
    • Ft1 420
    • Ft2 476
    • Ft27 144
    • Ft3 821
    • Ft29 058
    • Ft65 882
    • Ft13 762