Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2020

    Jakość jest całkiem dobra. Całkiem wygodnie przez długi czas. Myślałem, że wpuszczę więcej powietrza, ale w porządku. Testuję baterię, bo zawsze używam jej do maksimum.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Świetnie, że czekanie się skończyło. Paczka została szybko wysłana w ciągu 6-7 dni. Testował i wykonywał swoją pracę. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Maska dobrze chroni, podoba się materiał, rozmiar jest idealny, wentylator pomaga w oddychaniu. Z pewnością dobra inwestycja! Duża ochrona: Maska jest dwuwarstwowa i posiada filtr. Otrzymane szybko i bez opłat!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Materiał jest fajny. Nawet nie wiem, czy go mam. Piękny strumień świeżego powietrza. Tylko zdziwiony, że nastąpiło to poprzez wysyłkę:). Osobiście, jestem zadowolony do zestawu są również zapasowe filtry tak świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Myślę, że to doskonała maska, więc Xiaomi jakość! Resprirator jest cichy, podczas normalnego środowiska. Akcesoria opisane. Jedna rzecz, ale nie negatywna: może trochę za mała dla ludzi z większymi głowami. Czas wysyłki zgodnie z opisem. Jednym słowem, to naprawdę doskonała maska. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Bardzo dobra maska, naprawdę fan robi różnicę, przybył w 15 dni i nie byłem opodatkowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Doskonały produkt, wysyłka trwała chwilę, ale warto było czekać. Bardzo wygodne i doskonałe wykonanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Może za mała na moją twarz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Wziąłem go za darmo i zapłaciłem tylko za przesyłkę R$13 dla nowego użytkownika, nie uwierzyłem, kiedy przyjechał K

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Trochę ciężki i gruby w ciepłym klimacie, ale działa świetnie i jest bardzo cichy nawet przy pełnej prędkości. Filtry kończą się szybko, więc zamów dodatkowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 443
    • Ft3 630
    • Ft4 538
    • Ft2 016
    • Ft2 419
    • Ft11 759
    • Ft2 443
    • Ft3 630
    • Ft3 142
    • Ft3 494
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft6 639
    • Ft49 299
    • Ft5 446
    • Ft2 449
    • Ft2 794
    • Ft12 319