Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2018

    I'll be honest, it has exceeded my expectations. It's got far better build quality than I expected. Very shiny and smooth, easy to remove links and adjust the size and has a nice weight to it on the wrist.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2018

    ware gud im intras Shipping Service

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2018

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2018

    A mercadoria e uma joia rara muito bom e eficiente aconselho que todos adiquerem o mais rapido possivel amei.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    qualidade boa. aço inox. acabamento refinado. não sei se realmente funciona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Paczka dotarła stosunkowo szybko. Przesyłka i dostawa były prawidłowe. Dziękuję bardzo!!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Witam, dobrze odebrałem paczkę, tylko jeden minus tam, nie ma maszyny do usuwania linków, dziękuję bardzo. Czasy były szanowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Pokój z wami, miłosierdziem Boga i błogosławieństwem. Towar nie dotarł, a teraz ma ponad tydzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft7 568
    • Ft3 402
    • Ft18 168
    • Ft6 431
    • Ft5 896
    • Ft7 945
    • Ft14 382
    • Ft3 402
    • Ft10 216
    • Ft8 325
    • Ft17 031
    • Ft4 159
    • Ft6 431
    • Ft6 431
    • Ft4 916
    • Ft4 540
    • Ft4 540