Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2021

    Dobry produkt. Umieściłem aparat, który wypełnia się dobrze i stabilnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Przedmiot zgodny z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    very good product. easy to use and pocket friendly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    To było dokładnie to, czego chciałem. Przyszedł dokładnie miesiąc. Myślę, że to przyszło dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Spodziewałem się, że wspornik telefonu pozwoli na zamontowanie telefonu w pionie, ale obraz jest całkowicie prawidłowy, więc muszę dać wynik 5 gwiazdek. Wspornik się nie obraca. No cóż, głupia ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Mała wersja Nie oczekuj wielu opcji do dostosowania. Gumowe stopy zostawiają ślady na białym stole, zużyta guma nie jest najlepszym materiałem. Clip jest mocny, guma w klipsie mocno trzyma telefon. Za mały na telefon OnePlus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Świetny i bardzo skuteczny w użyciu z aparatem mobilnym, ponieważ daje stabilność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Świetny mini statyw! Bardzo lekkie i dobrze wykonane. Dokładnie tego potrzebowałem do mojego mini gimbala i telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Jest bardzo praktyczny i choć trochę pachnie, a jeśli trochę gumy to jest świetne i wygląda dobrej jakości, ale nie doskonałe, jeśli jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$20.78
    • US$20.78
    • US$13.99
    • US$12.69
    • US$25.99
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$13.85
    • US$15.99
    • US$41.95
    • US$16.97
    • US$8.07
    • US$37.99
    • US$23.99