Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(87)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    it has arrived in UK, I'm very pleased with this gadget, good quality and sufficient resolution, after some googling around I've found IPS Gallery Upload Tool!!!! it easy to scale picture to required resolution( 24bit 135x240 BMP) and then upload it via: https://wiki.eleksmaker.com/doku.php?id=ips

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Działa świetnie po aktualizacji oprogramowania, dzięki pomocy ludzi Banggood, naprawdę wygląda jak zegar nixii, lub wszystko w twojej wyobraźni... Możliwość edycji wyświetlacza i diody RGB LED działają fantastycznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Very nice product. The build quality and materials are excellent. I own several real nixie clocks and I must say that this clock does an incredible job at replicating the look and feel of a real nixie tube clock. I also like the ability to change fonts using the software upload tool. This is definitely one of my favorite clocks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra jakosc, przesylka bardzo dobrze zapakowana.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    He arrived quickly. The product is very good, packaging, design is excellent. However, the watch hardware would be capable of much more, so it's pretty "silly." No alarm clock, no temperature, no wifi, vending machine, night brightness and I could watch.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    To świetny zegarek, wygląda świetnie. Dane liczbowe są porównywalne (nieco mniej) niż w lampach AN-14. Interfejs sterujący jest prosty i intuicyjny. Pakiet zawiera jednostkę główną, 6 płyt ekranowych, cylindry okrągłe, również 6 szt., sześciokątny śrubokręt (z jakiegoś powodu; Nie trzeba otwierać), zasilacz LG na 5V i 0,89A (realne zużycie 0,3-0.4A) z chińską wtyczką, stylowy kabel w tkanym warkoczu. Domyślny program firmowy ma 3 typy cyfr (nixie - w stylu IN-14, bardzo wiarygodny, surrealistyczny punk i posiekany diy). Uciec od rodzimego zasilania i bazy. Kiedy podłączyłem ładowarkę LG z telefonu, nie włączyła się z jakiegoś powodu. Nasadki są po prostu umieszczone na górze i nie są w żaden sposób mocowane - jeśli zegar zostanie przewrócony, po prostu spadnie. W przypadku transportu konieczne będzie ponowne demontowanie i umieszczenie oddzielnie w pudełku. Na opakowaniu napisać prawdziwą cenę, ukraińskie organy celne wymagały zarówno faktury i wyciągu bankowego. Zegarek jest stylowy, bardzo zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Najbardziej udana imitacja zegarka Nixie. Bardzo łatwy w użyciu i działa naprawdę dobrze! Absolutnie polecam. https://youtu.be/Cru0vu_RFig – stosowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2022

    To bardzo ładny zegarek. Przybył szybko i we właściwym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Ten produkt jest świetny i doskonale wykonany. Być może dobrze byłoby, gdyby producent w pełni wykorzystał możliwości chipu ESP i zmodyfikował firmware tak, aby zegar mógł być skonfigurowany przez sieć i synchronizowany przez serwery NTP. Można znaleźć kilka prób wzdłuż tych linii na stronie https://github.com/SmittyHalibut/EleksTubeHAX Znalazłem również rodzaj wyświetlacza, który jest używany w tym zegarze. Jest to IPS 1,14 cala 8PIN SPI HD TFT LCD Display Screen ST7789 Drive IC 135*240. Na przykład, tutaj https://www.aliexpress.com/item/32564432870.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Warto było, bardzo pięknie. Długie czekanie, ale warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$14.64
    • US$36.99
    • US$3.99
    • US$42.99
    • US$9.99
    • US$35.99
    • US$12.99