Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    He arrived quickly. The product is very good, packaging, design is excellent. However, the watch hardware would be capable of much more, so it's pretty "silly." No alarm clock, no temperature, no wifi, vending machine, night brightness and I could watch.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dobrze cię dziś przyjęli. Piękny zegar w pięknym, dobrze chronionym opakowaniu. Zadowolony. Nie wiem, skąd wziąć program, bo link wydaje się być żółty w reklamie nie działa? Czy możesz mi pomóc, dziękuję! /Zrozumiałem to dzisiaj. Piękny zegar w ładnym, dobrze chronionym opakowaniu. Zadowolony. Nie wiem, gdzie kupić program, bo link zaznaczony na żółto w ogłoszeniu nie działa? Czy możesz mi pomóc, dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Działa świetnie po aktualizacji oprogramowania, dzięki pomocy ludzi Banggood, naprawdę wygląda jak zegar nixii, lub wszystko w twojej wyobraźni... Możliwość edycji wyświetlacza i diody RGB LED działają fantastycznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Clock is oke but adaper is the wrong one, can't use it. Clock has 3 types of numbers in it, and the 3rth one you can upload through pc and change in what you like.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Najbardziej udana imitacja zegarka Nixie. Bardzo łatwy w użyciu i działa naprawdę dobrze! Absolutnie polecam. https://youtu.be/Cru0vu_RFig – stosowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra jakosc, przesylka bardzo dobrze zapakowana.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Warto było, bardzo pięknie. Długie czekanie, ale warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Wspaniały efekt. Montaż jest bardzo prosty, ale wyświetlacz nie jest niczym fantastycznym. Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Dobrze spakowane, wszystko w porządku, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Świetny zegarek, łatwy w użyciu i prawdziwy przyciągający wzrok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.38
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$4.99
    • US$4.59
    • US$95.30
    • US$12.99
    • US$4.59
    • US$5.74
    • US$56.58
    • US$21.49
    • US$49.76
    • US$27.71
    • US$34.99
    • US$8.99
    • US$29.99
    • US$13.99