Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.74 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-25 13:45:23

    hát ehez a termékhez már írtam véleményt csak nem rakták ki na szóval szerintem nem éri meg az árat csa15% a cotton amit nem így írtak és mindenféle szálak lógtak ki minden honnan

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 05:16:18

    Difficile à dire ; je ne sais si c'est un article solide. Je le croyais plus comme une chemise à mettre par tout les temps mais je ne pourrai la mettre qu'à l'été

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-24 04:45:40

    I like the design and it's reasonably weel made. The cloth though is so thin you can almost see through it. Definitely something to wear in summer only.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-03 10:12:42

    Item runs smaller than expected. if an XL best to order the next size up. I will have to return for larger size.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-17 06:05:50

    Fast delivery and very good value . err on the bigger size if you are unsure or borderline. Thank You

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-07 04:51:49

    Thanks

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-26 16:15:05

    where is my order

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-21 13:29:19

    very light

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-21 08:10:34

    nice summer shirt very thin tho.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-15 10:03:42

    -5

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>