Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-26 20:32:45

    Nicely weighed pencil perfect for the workshop glad I got one for home as well, They missed a trick with the hole in the top, the old pencil I had used it to sharpen it when it got dull. I’m gonna try sticking a bit of sandpaper in the top should work.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-21 09:49:51

    Looks ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-05 11:55:02

    Very nice.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-22 07:02:36

    ottimo

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-24 04:47:24

    Thank god I found a decent product that has class, not glitze, is well designed and made, works beautifully and is well priced.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-27 03:37:50

    Según lo descrito. Metálico. Contento con el producto aunque la calidad pasable. Por el precio un chollo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-30 15:47:12

    I'm pleased with my purchases I spend less time sharpening the pencils and more time making furniture thanks.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-11 03:37:32

    ottimi lapis per officina e falegnameria. costruiti molto bene, completamente in metallo sembrano molto resistenti. consigliatissimi

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-06 05:47:52

    Ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-29 06:37:22

    Very good price and product. Would buy again.

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>