Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-07 12:32:19

    My JBL TUNE500BT just fit in - that's why I ordered this case. It has been slightly deformed during the delivery, luckily not permanently. Nice looking bag. It will be good for transporting my headphone in a backpack. The frame of the headphone bag is not very solid, can't bear heavy weight if charged. It could be more massive, but value for price is ok.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-14 12:42:30

    O produto chegou em perfeito estado e cabe perfeitamente o fone, como mostrado na foto. Recomendo com certeza! OBS.: Chegou em 33 dias corridos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-10 12:55:39

    the bag is decent

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-01 13:52:13

    Works great for my HD450s

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-20 16:20:07

    Very good quality bag, resistant and the right size for my headphones. At first glace, I recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-31 12:12:15

    el producto se ve muy bien, no las costuras se ven bien, ideal para dejarle un poco más de protección a los audífonos de diadema, excelente producto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-03 21:30:11

    better fit than original case for beats wireless

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-27 13:27:25

    Received the storage bag in good condition, the bag is smaller then I though, but still will be usable. I

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>