Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość jest znakomita. Działa sprawnie i niezawodnie. Przetestowałem go przez 3 tygodnie. Wszystko działało bez problemów. Wyniki pomiarów były prawidłowe. Bardzo dobre narzędzie do sprawdzania połączeń sieciowych. Bateria została w pełni naładowana po pierwszym naładowaniu w ciągu około 3 godzin. Z pełną baterią możliwe było 5 dni testów. Zależy to od liczby i długości każdego testu. Mogę polecić zakup tego narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Przesyłka dotarła bezpiecznie. Długo czekał w kraju dostawy. Jestem zadowolony z produktu. Jest mały, jest ładny. Zadziałało za pierwszym razem. Nie próbowałem tego w prawdziwym życiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Produkt jest dobry, ale jakość pokrywy ochronnej nie jest taka, jak oczekiwano. Zresetuj wszystko jest idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dobre narzędzia dla mojej codziennej potrzeby, jako informatyka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Bardzo dobre narzędzie, prawda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Super jakość i bardzo poręczne pierwsze myśli, że moduł R45 brakuje, ale jest zapakowany w urządzenie i można go odłączyć. Produkcja jest bardzo dobrze wykonana i jest naprawdę dla pro's

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Produkt jest w porządku funkcjonalny tylko pomiary są przetwarzane inaczej niż nasze urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Dobrze zapakowane w odporne na uszkodzenia pudełko papierowe. Funkcje i wykonanie zgodnie z danymi w e-sklepie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    ładny produkt, łatwy do sprawdzenia kabla z włókna szklanego, jeśli jest uszkodzony lub nie, aby znaleźć Rx lub Tx strony pary

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$229.99
    • US$169.99
    • US$115.99
    • US$329.99
    • US$299.99
    • US$119.99
    • US$91.99
    • US$64.99
    • US$299.99
    • US$56.99
    • US$169.99
    • US$239.99
    • US$189.99
    • US$13.99
    • US$125.99
    • US$145.99
    • US$9.99