Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(99)
    • 5 Gwiazda(95)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2023

    Zamówiłem go z magazynu w Czechach z terminem dostawy wynoszącym pięć dni. Z mojego dotychczasowego doświadczenia wynika, że wszystkie dostawy do UE dotarły na czas, pomyślałem, że będzie to odpowiedni prezent na imieniny mojej żony, który będzie za nieco ponad tydzień. Niestety, w dniu twoich imienin, byłem w stanie pokazać ci tylko zdjęcie na stronie zamówienia. Ponieważ ponad dwa tygodnie później wszystko, co mogłem zobaczyć na stronie, było w trakcie przetwarzania, więc paczka nie została nawet wysłana, wtedy wysłałem pierwsze zapytanie do obsługi klienta. Odpowiedź przyszła bardzo szybko, ale nie zawierała niczego konkretnego. zastanawiał się, czy może nastąpić tankowanie zapasów w magazynie w Czechach. Jednak wydawało się, że zaprzeczono, że był on dostępny w tej chwili z 5-dniową dostawą z Czech. Kolejne zainteresowanie, kolejna bezsensowna odpowiedź. Przepraszamy, że wysyłamy Ci wszystko, co możemy. Nie ma czasu, nie ma powodu do opóźnienia. Trudno mi nazwać tę obsługę klienta. Po trzech tygodniach był nadal „w trakcie przetwarzania" na stronie śledzenia. Następnie po 27 dniach otrzymałem paczkę z Polski, dotarła. Kochamy go tak bardzo, staramy się nowe przepisy każdego dnia, jest idealny dla dwóch osób. Bardziej wydajny niż nasz wbudowany piekarnik kuchenny, mniej czasu na przygotowanie jedzenia i mniej energii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2023

    Pierwsze kilka dań wyszło perfekcyjnie. Myślę, że będzie to dla mnie idealne. Podoba mi się jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2022

    Jestem absolutnie zadowolony z urządzenia Airfryer Proscenic T22. Jego 5-litrowy kosz ma wystarczająco dużo miejsca do gotowania dla 2-3 osób, jest łatwy do czyszczenia i można go myć w zmywarce oraz ma przycisk bezpieczeństwa na górze uchwytu, który chroni przed przypadkowym otwarciem. Podczas pracy frytownicy hałas jest stosunkowo niski i bardzo łatwo jest gotować za pomocą 11 ustawień wstępnych lub za pośrednictwem aplikacji proscenic, ale często trzeba dostosować czas i temperaturę, aby uzyskać optymalny wynik, a sygnał przypomina, kiedy jedzenie musi być przewrócony lub wstrząśnięty. Jedzenie, które ugotowałem, było pyszne i bardzo chrupiące, ponieważ dodałem małą łyżeczkę oleju. Jedynym narzekaniem jest to, że nie wysłali mi broszury z recepturą, która powinna przyjść razem z frytkownicą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2023

    Więc dziś próbowałem po raz pierwszy gotować z it.It było bardzo łatwe (ręczne gotowanie) i jedzenie było soczyste i pyszne!Próbowałem z papieru do gotowania, ale spróbuję ponownie, aby zobaczyć różnice

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2023

    Wyglądasz bardzo dobrze podczas testu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2023

    Bardzo dobry produkt!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2023

    Wszystko dobre, ale były małe zadrapania na górze ekranu. To nowy produkt i jest dziwny. W środku nie było też książki kucharskiej. Wykorzystam go i wrócę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2023

    Супер

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2023

    Wszystko w porządku. Jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2023

    Zamówiłem frytkownicę beztłuszczową Proscenic T22, i jestem zadowolony zarówno z produktu, jak i z szybkiej dostawy. Frytkownica została dostarczona w terminie i w doskonałym stanie, co jest zawsze ważne przy zamawianiu sprzętu kuchennego. Jako użytkownik frytkownicy, znalazłem jednak kilka drobnych minusów, które warto wspomnieć. Przede wszystkim, nie znalazłem w zestawie książki z przepisami. Choć nie jest to kluczowy element, warto byłoby mieć przynajmniej kilka podstawowych przepisów włącznie z różnymi czasami i temperaturami przygotowywania potraw. Może to być jednak rozwiązane przez znalezienie przepisów online lub zakupienie książki z przepisami oddzielnie. Kolejną kwestią, która mnie zmartwiła, jest brak obsługi języka polskiego w aplikacji frytkownicy. Byłem zmuszony zmienić język systemu na angielski, aby korzystać z pełnej funkcjonalności aplikacji. To może być uciążliwe dla osób, które nie czują się swobodnie w języku angielskim lub preferują obsługę w swoim rodzimym języku. Jednak po zmianie języka systemu, aplikacja działała bez żadnych problemów. Teraz przechodząc do samych zalet frytkownicy Proscenic T22, muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem jej wydajności i jakości wykonania. Urządzenie ma nowoczesny design i jest solidnie zbudowane. Posiada także intuicyjny panel sterowania, który ułatwia wybór odpowiedniej temperatury i czasu przygotowywania potraw. Jedną z największych zalet tej frytkownicy jest jej zdolność do przygotowywania smacznych potraw bez użycia dużych ilości tłuszczu. Mogłem cieszyć się chrupiącymi frytkami i innymi smakołykami, wiedząc, że są one dużo zdrowsze niż tradycyjnie smażone w głębokim oleju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$269.99
    • US$239.99
    • US$137.99
    • US$54.99
    • US$123.48
    • US$192.99
    • US$92.99
    • US$85.48
    • US$125.99
    • US$119.99
    • US$116.99
    • US$115.99
    • US$79.99
    • US$48.99
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$35.53
    • US$14.99