Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(261)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(261)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Moje pierwsze urządzenie odszlachetniające, więc nie mogę tego porównać. To działa dobrze, a operacja jest prosta. Samo umieszczenie przełącznika z tyłu i w pozycji poziomej jest trochę mniej wygodne. Plastiki na pistolecie nie pasują do siebie całkowicie i sprawiają tanie wrażenie. Więc miejmy nadzieję, że to potrwa jakiś czas. Jedna z 3 końcówek ma lekko łuszczący się kolor i jest w tym momencie bardzo zardzewiała. Nie jest to materiał najwyższej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo szybka dostawa (DHL Express). Dobre opakowanie : oryginalne pudełko kartonowe zapakowane w lutowaną plastikową torbę. Materiał zgodny z opisem. Najpierw trzeba poćwiczyć, żeby wiedzieć, jak się rozmontować i zamontować szklaną rurkę na pistolecie. Dobre ssanie i łatwe odsłonięcie. Osiągnij szybko temperaturę, szybko. Bardzo zadowolony z tego produktu. Uwaga: wentylator wewnętrzny działa maksymalnie przez cały czas. Nie ma regulacji, bezpośrednio do wewnętrznego 12V. Mały pionowy pasek światła z przodu, pokazujący tylko, że pompa jest włączona (może, jeśli jesteś głuchy...). Uważaj na łącznik rurki do urządzenia, jest z tworzywa sztucznego, nie przesadzaj, nie jest to konieczne. Możesz ją złamać, jeśli za dużo. Zasilacz wewnętrzny (ZD-P150) może pracować od 100 do 250 VAC, bez żadnego wpływu na wydajność. Mod zrobić (dla siebie) : umieścić przełącznik zasilania z tyłu na przednim panelu, regulacja temperatury dla wentylatora wewnętrznego. Może lepiej, żeby ten niebieski pasek światła działał w odniesieniu do mocy ssania. Szukaj filmów z youtube, które pokazują kilka modów. Rozkoszuj się tym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    the package arrived intact! everything I needed was in the box. upon testing, I needed a bit of practice to get the hang of it and needed to unclog a couple times but after a while you automatically know the trick to it :) The desoldering works very well. it's effective for removing a lot of components really fast. The station does make a lot of noise. The fan runs continuously, but stops briefly during suctioning, and I am yet to find out if that's normal behaviour or not. overall, I'm pretty happy for the price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Grzejnik odszlachetniający ma inny rozmiar niż zd917 końcówki nie są kompatybilne, to ma grzejnik ceramiczny i jest cieńszy niż zd917 Nie sprawdziłem, ale myślę, że jest możliwe, aby wymienić pistolet z odpowiednim okablowaniem. Nie podoba mi się plastikowa sprawa! Metalowy wariant byłby lepszym wyborem, Plastik jest w porządku, a kabel AC jest odporny na ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    SS-331H ProsKit (ang.) Produkt pasujący do cech i opisu. Otrzymaliśmy wysyłkę w ciągu zaledwie 4 dni. Działa perfekcyjnie, świetnie się sprzedaje. Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Działa jak urok - ale ani kabel zasilający, ani dołączony adapter nie pasuje do niemieckich wtyczek, więc musisz pamiętać, aby kupić oddzielny kabel, jeśli go nie masz. Na szczęście zostało mi kilka z nich z innych urządzeń :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Doskonałe narzędzie, po obejrzeniu różnych filmów na youtube postanowiłem go kupić. Uważam za niezbędny sprzęt dla tych, którzy zajmują się elektroniką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    To świetne narzędzie ze świetną ceną! Jedyną niedogodnością dla mnie jest ten przycisk zasilania z tyłu, a nie z przodu. Zalecany produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JPSVIP5
    FR
    21/11/2021

    Otrzymany z łącznikiem odsysającym uszkodzony podczas transportu. Lepsze opakowanie by temu zapobiegło Naprawiłem go mosiężną inflacją. Po reklamacji sprzedawca szybko wysłał mi zamiennik 5 Gwiazdek dla Szybkości Rozwiązywania Problemów Jedyne negatywne spojrzenie na moją opinię: przełącznik on/off nie jest dla mnie praktyczny, ponieważ znajduje się na plecach. Dodałem jeden z przodu. Dobra stacja, dość szybko 1 do 2 min, robi dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Jeden mały plastikowy kawałek uchwytu na broń się zepsuł. Ale ogólnie to było szybkie i działa tak, jak powinno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$119.99
    • US$119.57
    • US$58.89
    • US$51.99
    • US$39.99
    • US$199.61
    • US$58.99
    • US$56.58
    • US$113.41
    • US$118.81
    • US$179.99
    • US$118.61
    • US$169.99
    • US$214.99
    • US$209.99
    • US$28.99
    • US$219.99