Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(163)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(163)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    I LOVE my Pro's Kit SS-331H station! Arrived safely and quickly from Banggood USA warehouse. EXCELLENT price for this AWESOME tool! I NEVER thought I would own a de-soldering station, but thanks to Banggood, I now have one!! Operates EXACTLY as it is designed to. VERY VERY happy with this unit. I would HIGHLY RECOMMEND the Pro's Kit SS-331H! Replacement tips, filters etc are available from Banggood as well.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Otrzymałem stację dość szybko. Mam kilka narzędzi z Pros'kit w moim laboratorium i nigdy nie miałem problemów, ponieważ jakość jest dobra. Ta stacja to potwierdza. Jedynym problemem jest to, że główny włącznik jest z tyłu, więc przeniosłem się w przedniej stronie, jak widać na zdjęciach. Moim zdaniem ta stacja nie jest do profesjonalnego użytku. Próbowałem usunąć elementy z zapasowych PCB i poszło bardzo dobrze na małych elementach. Problem jest w większych komponentach, gdzie musiałem umieścić temperaturę w maksymalnej (około 450 Celsjusza) Byłem rozczarowany, kiedy przetestowałem końcówkę temperatury i uświadomiłem sobie dużą różnicę od odczytu lcd stacji i mojego multimetru, który wynosił około 90 stopni. Nie muszę sobie radzić codziennie przez całe komponenty i wielu inżynierów jak ja. Myślę, że ta stacja powinna być w porządku i mieć ją w moim laboratorium przez lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Paczka przybyła w odpowiednim terminie, ale z pewnym problemem, są części wędrujące w obudowie, Po otwarciu walizki tutaj są upadki wentylatora, że tam jest nie wie rozpoczął się na chwilę, więc nie wiem, czy działa pomimo kawałków w mniej pff Dostawy są naprawdę do wykluczenia lub wygnania, ale ten jeden raz znajduje mój adres Umieściłem 3 gwiazdki w obsłudze klienta, aby zobaczyć ich odpowiedź po kontakcie z nimi....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Grzejnik odszlachetniający ma inny rozmiar niż zd917 końcówki nie są kompatybilne, to ma grzejnik ceramiczny i jest cieńszy niż zd917 Nie sprawdziłem, ale myślę, że jest możliwe, aby wymienić pistolet z odpowiednim okablowaniem. Nie podoba mi się plastikowa sprawa! Metalowy wariant byłby lepszym wyborem, Plastik jest w porządku, a kabel AC jest odporny na ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Otrzymane przed terminem. Lekka i poręczna broń, dyskretny poziom dźwięku. Cenny również szybki wzrost temperatury z przyjemnym i dokładnym wyświetlaczem. Destylacja elementów jest bardzo skuteczna z dyszą i temperaturą odpowiednią dla elementów. Wystarczy krótka presja, nie ma potrzeby naciskać i naciskać jak tyran, co często widzę na filmach. W ten sposób kule i tory kończą się startem. Ogólnie zadowolony, aby zobaczyć niezawodność w czasie. Jednak słaba nota za niedostateczne opakowanie. Bez zabezpieczenia drugim kartonem, opakowanie oczywiście ucierpiało podczas transportu, a płytka kamery miała uderzenie (zdjęcie). W środku był też mały kawałek plastiku, ale nic istotnego. Zawsze jest szaleni, aby zapłacić za nowe urządzenie i zdać sobie sprawę przy rozpakowaniu, że jest już uszkodzone. Dlatego usuwam gwiazdę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zdobyłem jednostkę i zauważyłem, że przewód zasilający był typu I (tylko w Australii). Na szczęście mam typ B dla Kanady i USA. In zamówił 110 v z Typem B, ale mam jeden z napisem 220 /240v @ 50 cykli i 90 W. Na szczęście widziałem Johna Salta YouTube'a, gdzie też pomylił wtyczkę, ale po demontażu transformator przyjąłby 110 - 240 V. Załóż mój sznur i od razu się odpalił. Dotarłem do 380C i odlutowałem dmuchany kondensator bez problemów. Wygląda na solidną jednostkę! Żegnaj miedziany drut warkoczy. Od teraz to jest Pro'sKit SS-331 dla mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    To świetne narzędzie ze świetną ceną! Jedyną niedogodnością dla mnie jest ten przycisk zasilania z tyłu, a nie z przodu. Zalecany produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo szybka dostawa i zgodnie z tym, co reklamowane, pracować bardzo dobrze i będzie wielką pomocą w mojej pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Doskonale, usuwa lutownicę lepiej niż myślałem. Sama stacja nie brzmi tak głośno, jak widziałam innych na Youtubie, zanim ją kupiłam. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    W opuszczeniu brakuje kawałka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 066
    • Ft57 955
    • Ft24 433
    • Ft34 070
    • Ft8 980
    • Ft96 949
    • Ft86 932
    • Ft16 724
    • Ft46 862
    • Ft13 006
    • Ft17 526
    • Ft31 121
    • Ft97 262
    • Ft44 006
    • Ft39 351
    • Ft13 316
    • Ft22 299
    • Ft9 655