Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(47)
  • good quality(25)
  • low value(15)
  • low price(11)
  • great product(8)
  • great value(6)
  • good value(5)
  • low quality(1)
  • Wszystkie recenzje(637)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(637)
    • 5 Star(596)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-17 02:01:30

    very nice product. easy to use. great resolution

    Komentarze (8)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-20 08:30:14

    Türkiye'den alacak dostlarım için kesinlikle tavsiye ederim. Aynı özellik kalitede ürün ülkemizde 1500 liradan başlıyor. Gerçek 720p çözünürlük ve yüksek lümen değeri. Turkey Direct Mail ile vergiler dahil sipariş verin. 10 gün içinde siparişim elime ulaştı. Gümrükte beklemedi bile (10.11-20.11)

    Komentarze (39)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-04 08:48:03

    product ok.....but over custom charge....collect to me 50℅ custom fee ....total product amout 6000 rs and custom paid 3185....so i am sad....

    Komentarze (20)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-26 15:38:54

    bu fiyata Türkiye'de bulamayacağınız bir ürün tavsiye eder miyim evet tavsiye ederim fiyat performans ürünü

    Komentarze (5)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-08 02:09:29

    first of all I want to say thanks to Blitzwolf who made this type of amazing product. I think mind blowing product. from product quality to product finishing , every thing is awesome. I found no cons in this product.

    Komentarze (8)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 15:43:04

    otimo produto, tive problemas com o correios brasileiro mas tirando isso valeu a pena a espera

    Komentarze (11)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-27 17:49:37

    Bonne qualité en général. ppur ma part 1800 lumens est passer si il fait jours a tester de soir dehors pour les enfants

    Komentarze (9)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 16:36:19

    Chegou tudo ok, menos a caixa que arrebentou, produto ótimo, imagem boa, direto na parede branca, imagens com luz e pouca luz. Recomendo...

    Komentarze (4)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 80  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>