Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-03 02:07:50

    Super Gerät Spitzen Sound gut und günstig schnelle Lieferung

    Komentarze (4)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-07 03:35:27

    gold

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-22 16:29:48

    Product information and images. There is 2 serious lies. 1. 360º Horizontal & Vertical Adjustment. no. only vertical keystone. 2. Distance & Size. 1.9m -> 100'' no. 3m -> 90'' 평범하게 다른 저가형 프로젝터처럼 수직 키스톤만 됨. 거리에 따른 스크린 사이즈는 완전 거짓말;;. 언어설정 자세히 보진 않았는데 한국어 없는 거 같은데 안드로이드os니까 방법은 있을듯. 색감이 좀 푸르딩딩함. 팬소음은

    Komentarze
  • med
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-09 07:20:21

    Envoie très rapide. Excellent produit pour le prix.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-01 00:07:50

    It’s Blitzwolf, there is no way it can not be good, one of my fav brand. Anyone wondering how to mount upside down please check my photos, I was banging my head around for days then figured it out. contrast ratio is just nice, I project on my blue shade walls and it is able to make deep black colour. I use combi Bluetooth keyboard and mouse from Logitech.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 09:09:43

    Arkadaşlar ürünü vergiler dahil Türkiye direkt gönderim ile aldım. İzmir'e 15 günde geldi Yurtiçi Kargoyla. Hiçbir ekstra gümrük vergisi ve kargo parası vermedim. Ürün kalitesi güzel. Gerçekten tam bir fiyat performans ürünü. Android ve video görüntü kalitesi inceledikten sonra tekrar izlenimlerimi aktaracağım. https://youtu.be/hvwCF1tfVc4

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 14:35:48

    Excelente proyector, muy buena calidad de construcción, excelente imagen y buena luminosidad, vendedor recomendado, 100% confíable

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-12 15:31:46

    Qualidade de imagem fantástica. Mas a utilização do Android do aparelho não agrada, pois é muito lenta, e só consigo assistir Youtube ou Netflix só quando ele quer funcionar porque fica (loading...) e não carrega. Eu esperava mais do aparelho. Blitzwolf precisa fazer um upgrade de hardware. Outra situação não sei se é do projetor ou do Soundbar (BW-SDB2), mas quando o vídeo do Youtube ou Netflix está em "pause" o bluetooth do Soundbar fica ligando e desligando, e faz um som que não

    Komentarze (2)
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>