Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2022

    Chciałbym zwrócić uwagę na małe niedociągnięcie. Natężenie LED nie może być ustawione. Ale, jako hobby wystarczy, 😉👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Dotarcie zajmuje 2 miesiące. W każdym razie dziękuję Banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Otrzymany i poddany procesowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Rozmyty ekran

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Paczka przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy, dobrze zapakowana i nieuszkodzona, zamówiłem ją do pracy w warsztacie samochodowym, jak często nie jest w zasięgu wzroku i/lub w niezręcznym miejscu, zainstalowałem baterie i działa od razu, Musiałem eksperymentować z odległości ogniskowej, aby uzyskać właściwy obraz i w końcu zawisnę się z przesuwania kamery, a nie słuchawka, kiedy trzeba zmienić widok, prawie kupiłem jeden z Amazon jakiś czas temu, ale to było ponad dwa razy cena więc nie przeszkadzało, Jestem bardzo zadowolony z tego i będę z niego korzystać bardzo często.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Za tę cenę nie sądzę, że możesz to pobić. Akcesoria są bezużyteczne i trafiły do kosza, ale rozdzielczość kamery itp. jest w porządku do kontroli wnętrza sprzętu (w moim przypadku kotłów parowych). Nie ma żadnych sterowników, poza przełącznikiem, ale jest to odpowiedni przycisk, a nie miękki przycisk, dzięki czemu jesteś pewien, że baterie nie są w użyciu. Dla pieniędzy to świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Ten boroskop ma ładne zdjęcie, które można zobaczyć wewnątrz małej otworu w silniku. Naprawdę się cieszę, że sprzedałeś mi ten za dobrą cenę, ale widzę, że cena znowu spadła, więc teraz jest czas, aby kupić jeszcze jeden. Nigdy nie miałem problemów z jakością produktów Banggood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    W porządku, było tak dobrze, że zaopatrzyłem drugi, Polecam tego sprzedawcy, wysłać bardzo szybko i dostawa bardzo szybko! Dziękujemy za jakość usług, które zostały wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$20.99
    • US$68.99
    • US$19.99
    • US$68.99
    • US$389.99
    • US$65.99
    • US$95.99
    • US$14.99
    • US$11.99