Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Zamówiłem go z Turcji, i przyszedł prosto przez pocztę, bez odprawy celnej. Zapłaciłem podatek z opcją bezpośredniego wysyłania, a Bangood płaci za nas. Otrzymałem materiały w 15 dni, kompletne i zdrowe. Jeszcze nie próbowałem i nie użyłem, ale wyglądają całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    The package arrived today in excellent condition. All parts included, no damaged, bent or broken parts. This seems a more than decent quality for a beginner in leather working. Very happy with it. What I miss (and that goes for all similar packages) is a simple description of what each tool is for. I had to go over a lot of video material to see which tools are used for what. A short description of the tools and their usage would be a nice addition to the product overview. All in all - very good quality for a reasonable price. Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Good for the price, but it's definetely set of tool for beginners. Especially the threads are low quality and the awl (in my set) is crooked. Besides that, it's quite ok. // Zestaw jest całkiem w porządku, ale zdecydowanie są to narzędzia dla początkujących. Mimo to przy pierwszym użyciu nic się nie pokrzywiło ani nie rozpadło w rękach. Jeśli mogę się czegoś doczepić, to są to nici, całe oblepione woskiem i rozwarstwiające się oraz szydło, które w moim przypadku jest krzywe i nie wygląda zbyt solidnie. Poza tym jestem całkiem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jakość produktu jest dość tania, ale myślę, że mogę wykonywać swoją pracę z nimi. Torba z narzędziami była brudna i oleista, nie wiem co to było, ale musiałem je porządnie wyczyścić przed użyciem. Przesyłka była opóźniona z pewnych powodów, musiałem czekać 30 dni zamiast 7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Otrzymywane w dobrym porządku, dobrej jakości produkty! Nadal trzeba go używać, ale wszystko wygląda bardzo solidnie, schludnie i trwale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Był w dobrym stanie. Ładny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Bardzo dobry produkt!! Podobało mi się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Bardzo dobre produkty. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KenVIP4
    NZ
    28/06/2020

    Bardzo ładny zestaw dla początkujących. Poród został zaatakowany przez wirus korony, ale warto było czekać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Q20VIP3
    ZA
    03/07/2020

    Idealnie dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 119
    • Ft4 625
    • Ft7 119
    • Ft10 680
    • Ft2 488
    • Ft12 820
    • Ft2 846
    • Ft6 780
    • Ft5 337
    • Ft9 611
    • Ft11 405
    • Ft6 780
    • Ft2 491
    • Ft4 647
    • Ft4 983
    • Ft15 308
    • Ft3 913
    • Ft10 680