Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Kupiłem ten produkt, bo szukałem urządzenia, którym mogę ściąć brodę i włosy. Projekt urządzenia jest dość prosty. Długość może być regulowana. Dodatkowo urządzenie wygląda bardzo dobrze, co sprawia, że przyciąga wzrok. Mogę polecić ten produkt wszystkim osobom, które szukają dobrej maszyny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Normalna wysyłka, dotarł dobrze zapakowany, uwielbia wszystkie przedmioty, różne sposoby obróbki, widział tylko defekt śruby jest złamany, ponieważ za bardzo się dokręcały, zobaczę czy naprawię, poza tym, nie jest hałaśliwy, jest łatwy w obsłudze, Standardowa brazylijska ładowarka, Naprawdę mi się podobało, polecam kupić ten produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Wspaniały obcinacz do włosów i nie tylko maszyna! Ona tnie i goli niesamowicie dobrze bez żadnych wątpliwości!! Jestem bardzo zadowolony! Jak na czas pokaże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Działa prawidłowo, jestem zadowolony, chociaż nożyce nie są tak duże jak na zdjęciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Gratuluję doskonałej obsługi, jaką miałem. Produkt przybył przed planowaną datą. W pełni niezawodna strona. Będę rekomendował tyle razy, ile będę potrzebował. Dziękuję wszystkim za doskonałą obsługę. AT: Paweł Sergiusz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Świetny trymer w dobrej cenie/ Motor jest dość mocny i ładnie ścina włosy. Jeden punkt to szerokość - tylko 4 cm - jest dość mała, ale nie jest taka zła i może być ładnie użyta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Dobry wieczór! Dziękuję bardzo za dostawę, aż do przyjazdu szybko i w świetnym stanie! Wkrótce kupię więcej rzeczy wartych 😘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo dobry produkt. Ma wiele funkcji i jest vfm. Jest łatwy w obsłudze i ma podręcznik w języku angielskim. Ma torbę i stojak. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Znakomity produkt, wspaniali sprzedawcy. Przesyłka jest bardzo szybka. Fantastyczny Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dobry produkt i atrakcyjne wzory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 543
    • Ft6 894
    • Ft7 269
    • Ft6 576
    • Ft15 236
    • Ft16 274
    • Ft4 462
    • Ft22 163
    • Ft9 859
    • Ft17 659
    • Ft17 314
    • Ft15 236
    • Ft6 576
    • Ft8 309
    • Ft3 955
    • Ft7 616
    • Ft7 652
    • Ft104 949