Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonały produkt, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    W końcu mój problem w nocy się skończył. Świetny materiał, bez smaku, chroni przed bruksizmem jak chrapanie. Lepsze niż mój stary ortodontyczny!!! Mam fana!!Dzięki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Nie jest najlepszy, jakiego używałem wcześniej, ale rób swoje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2019

    Excelente producto a precio economico. Llevo un mes usandolo y ha evitado el desgaste de los dientes. Su precio ni siquiera es comparable a la placa que suministran lols odontólogos. El material no es rigido sino suave y la mordida no le causa daño.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Z jakiegoś powodu myślałem, że będzie dwa rozmiary. W rzeczywistości były 4 kapsle jednego. A opakowanie jest nieco inne. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami, podgrzałem, zastosowałem, zimną wodę. Nie działa na dolnej szczęki, nie trzyma się. Położyłem ją na górze, dzisiaj z nią spałem. Zaskakująco nie pluje w nocy. Nie z przyzwyczajeniami trochę nie wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobry produkt i jakość i jest w wygodnym pudełku do przechowywania Dopasowanie nie jest idealne, ale w stosunku do ceny produktu spełnia potrzeby Przyjemna cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Bardzo szybka dostawa i bardzo dobre opakowanie. Produkt jest wysokiej jakości. Jest bardzo łatwy w użyciu i korzystanie jest nie mam problemu. Jest bez smaku i bezwonny. Używam go każdej nocy bez żadnego problemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$270.26
    • US$12.69
    • US$36.74
    • US$25.40
    • US$26.55
    • US$13.85
    • US$16.99
    • US$12.69
    • US$21.93
    • US$44.84
    • US$62.09
    • US$25.19
    • US$9.07
    • US$47.34
    • US$52.89
    • US$74.99