Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Naparcia były na początku trochę sztywne i sztywne, ale sprzątają po pracy w tę i z powrotem. Dokładność jest do tej pory zaskakująca, po ustaleniu zera mierzy mój standard 1" dokładnie taki sam, jak skalibrowany Mitutoyo, którego używam w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Ok, ale nie zawiera baterii i etalonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Muy bien, el micrómetro mecánico funciona de maravilla, ya viene calibrado, la parte electrónica no la probé por no tener a mano las baterías SR44 (no se incluyen). Llegó en 10 días y el precio excelente con las rebajas del aniversario

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2018

    I am very pleased with this purchase. Firstly, buying from the Bang good website is a no-brainer. Choose, click, done. This product is well-made, well-finished, solid and heavy. Its price makes it first-class value. Most importantly, it is accurate ad repeatable and very easy to read with my 70-year-old eyes. I like that if the battery fails, you still have an analogue scale as stand-buy. (Since this photo I have adjusted the thimble to zero. Simply done with the supplied wrench.) I even like the plastic case - wooden cases very quickly become covered in oily fingerprints. This has replaced my Mitutoyo which was becoming harder and harder to read. Love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2017

    The products arrived with the display cracked

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2017

    It seems accuraty and robust. Good item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    To dobra jednostka jak na tę cenę. Sugerowałbym wystarczająco dokładne, by większość hobbystów potrzebowała. Jeśli potrzebujesz większej dokładności, to musisz zapłacić znacznie więcej. Łatwy w użyciu, posiada wszystkie funkcje, których wymagam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DimVIP5
    GR
    12/01/2021

    Εφτασε σχετικα γρηγορα. Μεχρι τωρα ειναι καλο στις μετρησεις που εκανα. Ο χρονος θα δειξει, αν αντεχει. Θα επανελθω αργοτερα... Ευχαριστω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Mówią, że dostajesz to, za co płacisz, ale to jest dużo lepsze niż cena wskazuje. Z radością powiem, że to najmniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 021
    • Ft7 564
    • Ft30 222
    • Ft3 150
    • Ft5 095
    • Ft10 922
    • Ft4 726
    • Ft5 042
    • Ft3 465
    • Ft5 672
    • Ft8 195
    • Ft5 042
    • Ft18 915
    • Ft20 807
    • Ft21 122
    • Ft6 303
    • Ft1 889
    • Ft8 371