Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2021

    Super produkt. Jestem bardzo zadowolony. Łączy się bardzo dobrze z iPhone'em lub Androidem. Bateria działa już prawie 3 miesiące. Robi bardzo dobre strzały. Tylko detektor ruchu uruchamia się tylko na niewielkiej odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    To doskonały aparat IP dla tych, którzy nie chcą kabli. Muszę spróbować czasu pracy na baterii. Opis mówi, że 8 miesięcy. Jeśli ten aparat jest najlepszym vfm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Wysokiej jakości aparat z dobrym wideo, hotspot i audio. Podręcznik jest okropny/ nie kompletny. Połączenie rozdzielczości instalacji i Dobre wifi jest ważne! Czas baterii zależy od wykrywania/ monitorowania ruchów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    TEŞEKKÜR EDERİM, KURULUMU BASİT, GÜZEL BİR ÜRÜN. LAKİN AÇTIĞIMDA CAMERADAN SALLAYINCA SES GELİYORDU, PİL YATAĞINI AÇTIĞIMDA SALLAYARAK KENAR BOŞLUKTAN PARÇA DÜŞTÜ, ONUN HARİÇİNDE İLERLEYEN ZAMANDA Bİ PARÇADAN DOLAYI SIKINTI OLUR MU!? BİLMEM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze, po prostu Banggood wysłał mi maila, żeby zmienić mój sposób wysyłki za darmo i zrobiłem to, a kiedy przyszedł, DHL mówi, że muszę zapłacić 17,50 euro 🤦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Nie mogę znaleźć połączenia z domowym wifi... Myślę, że kamera może monitorować tylko wtedy, gdy podłączasz hotspot kamery. Nie nadaje się do monitoringu na żywo, gdy nie ma Cię w domu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    produkt zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa,polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Bardzo ładny i dobrze wykonany aparat, bardzo szybka wysyłka, szybka instalacja i bez żadnych trudności. Przetestuję to przez jakiś czas i zastanowię się, czy wziąć więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Działa jak powinien z pudełka, nie można jeszcze narzekać, powiadomienia itp działają świetnie i noktowizory również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 805
    • Ft8 242
    • Ft29 269
    • Ft7 631
    • Ft11 295
    • Ft9 158
    • Ft20 453
    • Ft54 311
    • Ft35 971
    • Ft27 858
    • Ft10 929
    • Ft14 810
    • Ft13 045
    • Ft10 990
    • Ft15 265
    • Ft17 983
    • Ft4 477
    • Ft7 093