Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2022

    Po wykonaniu kilku badań I uważam, że ta wyspa jest cudowna Warte tylko za wszystko, co obiecuje

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bebeki
    GR
    24/07/2022

    Produkt zgodny z opisem. Potężna konsola ręczna Android. Musisz pobrać plik aktualizacji z oficjalnej strony i postępować zgodnie z instrukcjami, aby mieć aplikację Google Playstore. Myślę, że powinien mieć walizkę Carriny w cenie i nie musieć kupować osobno. Osobiście użyję starego futerału, który pasuje do niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Zabawa, działa dobrze z ostatnią aktualizacją, dreamcast, psp nie ma problemów, po prostu dodaj popychacz i jego dobre samopoczucie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Ekran na moim x18s po 5 miesiącach użytkowania przestał działać, zbadałem i stwierdziłem, że jest to wada spowodowana kabel flex, będę musiał naprawić nowe urządzenie, w przeciwnym razie jest to dobre urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Wszystko ok, super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Znacznie lepiej niż się spodziewałem... Niektóre recenzje sprawiają, że to urządzenie było z okropnym sterowaniem, ale nie w ogóle. Tylko od pierwszego wejrzenia z najnowszymi aktualizacjami firmware, Wydajność So wydaje się ok Ale rzeczywiście, jeśli nie masz nic przeciwko, aby myśleć z urządzeniem jest naprawdę ok z ceną, ale jeśli spodziewasz się włączyć go i grać nie jest całkiem tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    description matches

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    To trudne, dopóki nie zaczniesz używać googleplay Będzie łatwiejszy w użyciu, gdy zostanie on wprowadzony. Jest w połowie drogi między RG552 a GPD XP. To jest dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Świetny produkt i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.99
    • US$109.99
    • US$43.99
    • US$83.99
    • US$98.99
    • US$162.99
    • US$56.99
    • US$163.99
    • US$149.99
    • US$269.00