Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(389)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(389)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    To mój pierwszy zakup od Banggood i jestem pod ogromnym wrażeniem. Prosta łatwa transakcja z dobrym połączeniem w całym. Namierzanie paczki było bardzo dokładne. Poczta do Wielkiej Brytanii od daty zamówienia zajęła 10 dni - genialne. Sterownik ładowania jest doskonały i łatwy do ustawienia, a instrukcje są proste do wykonania. Jakość budowania jest najwyższej klasy, a za cenę nie można się pomylić. Z przyjemnością polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Produkt przybył na czas, idealnie zapakowany bez zadrapań i ugniatania, wygląda na to, że wszystko jest w porządku. Po testach wrócę, aby skomentować, jak to działa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przybył na czas, w dobrym stanie i opakowaniu. Próbowałem i wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie konserwowania, dotarł bardzo szybko został przetestowany i działa normalnie, z jednym wyjątkiem, maksymalna temperatura chłodnicy nie odpowiada instrukcji obsługi, I wyłącz go na 30 stopni. Reszta jak na razie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jest to doskonały MPPT Solar Charge. Używałem go na mojej farmie i w domku przyjaciela. Mały szczegół, w ładowarkach słonecznych wskaźnik woltów jest nieco niższy niż prawdziwy. Wyjaśniam, podczas gdy napięcie obwodu jest naprawdę 12,8V, MPPT Solar Charge Wyświetla 12,6V. To, jak powiedziałem, jest małym szczegółem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Funkcja jest bardzo dobra, bardzo zwarta obudowa, prosta obsługa urządzenia. Jednak górna prawa śruba uszkodzi pakiet tranzystorów wewnątrz, jeśli nie włożysz z 2 podkładek. Oryginalna śruba może uszkodzić urządzenie. Projektanci powinni zmienić położenie śruby lub tranzystora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo dobrze, jest tego warte. Dla wydajności POWMR.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    To drugi kontroler, który kupiłem. Ten jest dla mojego przyjaciela Bardzo się cieszę, że właśnie dlatego go poleciłem. Wielką niespodzianką było to, że została dostarczona do Grecji w niecały tydzień!!! Wielkie dzięki, Bangood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Produkt był w dobrze chronionym opakowaniu, działał tak dobrze, jak był przeznaczony dla pieniędzy, to naprawdę jest cios dla dolara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Jest tak droga jak na zdjęciu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$153.60
    • US$95.85
    • US$68.10
    • US$143.21
    • US$121.89
    • US$46.19
    • US$57.74
    • US$5.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$2.39
    • US$5.99
    • US$13.85
    • US$2.98
    • US$5.74
    • US$11.99
    • US$89.99