Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(328)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(328)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    To mój pierwszy zakup od Banggood i jestem pod ogromnym wrażeniem. Prosta łatwa transakcja z dobrym połączeniem w całym. Namierzanie paczki było bardzo dokładne. Poczta do Wielkiej Brytanii od daty zamówienia zajęła 10 dni - genialne. Sterownik ładowania jest doskonały i łatwy do ustawienia, a instrukcje są proste do wykonania. Jakość budowania jest najwyższej klasy, a za cenę nie można się pomylić. Z przyjemnością polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Doskonały sprzedawca, bardzo szybka wysyłka, kupiony 3 grudnia i mam dziś 28 grudnia. Dobrze zapakowany produkt i w idealnym stanie, nadal będę testował.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przybył na czas, w dobrym stanie i opakowaniu. Próbowałem i wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jest to doskonały MPPT Solar Charge. Używałem go na mojej farmie i w domku przyjaciela. Mały szczegół, w ładowarkach słonecznych wskaźnik woltów jest nieco niższy niż prawdziwy. Wyjaśniam, podczas gdy napięcie obwodu jest naprawdę 12,8V, MPPT Solar Charge Wyświetla 12,6V. To, jak powiedziałem, jest małym szczegółem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przybył po problemie z firmą dostawczą w Kuwejcie. Świetny produkt. Przybył w doskonałym stanie i bez żadnych zadrapań. Dzięki sprzedawcy. Dziękuję za lokalizację i dziękuję za obsługę klienta, która pomogła mi porozumieć się z biurami dostaw w Kuwejcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jest to doskonały MPPT Solar Charge. Używałem go na mojej farmie i w domku przyjaciela. Niewielki szczegół, w obu ładowarkach słonecznych wskaźnik woltów jest nieco niższy niż prawdziwy. Wyjaśnię, podczas gdy napięcie obwodów wynosi naprawdę 12,88V MPPT Solar Charge wyświetla 12,6V

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie konserwowania, dotarł bardzo szybko został przetestowany i działa normalnie, z jednym wyjątkiem, maksymalna temperatura chłodnicy nie odpowiada instrukcji obsługi, I wyłącz go na 30 stopni. Reszta jak na razie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Bardzo dobrze, jest tego warte. Dla wydajności POWMR.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Produkt był w dobrze chronionym opakowaniu, działał tak dobrze, jak był przeznaczony dla pieniędzy, to naprawdę jest cios dla dolara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Gratulacje, bardzo szybka wysyłka, w 20 dni otrzymałem Grecję. Bardzo dobre i bezpieczne opakowanie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 838
    • Ft5 048
    • Ft1 819
    • Ft3 151
    • Ft14 520
    • Ft5 127
    • Ft5 718
    • Ft11 482
    • Ft20 676
    • Ft2 548
    • Ft13 572
    • Ft3 154
    • Ft13 572
    • Ft1 260
    • Ft15 675
    • Ft18 940
    • Ft1 575
    • Ft14 583