Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Ładny wygodny na każdy dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Wszystko poszło dobrze i na czas, jeszcze go nie użyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    produto muito bom, bom acabamento tbm recomendo é o melhor chegou antes da data prevista parabens 👏👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2019

    thanks a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Быстрая доставка,качественные ровные швы,брал ребенку восьми лет,подошло.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2019

    good quality product confortable and easy wearing fitsvwell on the body almost one mounth for delivery and shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Sam produkt jest bardzo dobry, jednak przeszkadza dużo na pachach więc trzeba nosić na koszuli lub odzieży, co nie podobało mi się ze względu na estetykę.. Poza tym produkt jest doskonały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    To tylko jeden dzień, kiedy go noszę, więc nie mogę dać pełnej recenzji, ale na razie jestem naprawdę dobry. Jest dobrze zrobiony, a materiały wyglądają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Szybka poczta i obsługa. Jest dobry jak na swoją cenę, ale osobiście polecam dostać lepszą wersję. Jest większa niż oczekiwana i niewygodna pod pachami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 075
    • Ft3 995
    • Ft7 265
    • Ft5 369
    • Ft5 761
    • Ft41 080
    • Ft4 105
    • Ft2 806
    • Ft3 631
    • Ft4 421
    • Ft3 789
    • Ft4 737
    • Ft3 789
    • Ft3 157
    • Ft6 567
    • Ft2 841
    • Ft4 737
    • Ft3 979