Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Zakupiony w dniu 11/7. Planowany termin dostawy to 11/24, ale dotarł 11/12. Twarde przedmioty, takie jak przewody elektryczne, nie zostały jeszcze przecięte, ale grube paznokcie są również dobrze cięte. Najlepsze jest to, że cięte pazury są zbudowane z tyłu ostrza, aby nie rozpryskiwały się. Jeśli chodzi o rozmiar, jest łatwy do trzymania i łatwy w użyciu, szczypiąc go trzema palcami. Obróbka powierzchniowa jest jak drobny piaskowanie i wydaje się być gładka Nie ślizga się nawet spoconymi rękami i jest bardzo łatwy do trzymania. Uchwyt ma korek, dzięki czemu można go zamknąć jednym dotknięciem. Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jest to bardzo dobry produkt. Z łatwością obcina paznokcie. Paznokcie mojej matki były zbyt zdeformowane, więc nie mogłem ich obciąć normalnymi obcinaczami do paznokci, i spróbowałem typu śrutującego, co wymagało dużej siły. Ale to jest bardzo dobre, ponieważ można je ciąć za pomocą siły świetlnej. Zamówiłem dodatkową różnicę kolorów tego samego produktu wcześniej i czekam na przyjazd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Te cążki są dobrze wykonane, wszystkie ze stali nierdzewnej, i są wystarczająco długie, aby zapewnić dobrą dźwignię do przycinania tych twardych paznokci! Jak dotąd, bardzo zadowolony z tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Ładnie wykonane i mogą być zamknięte, gdy nie są używane. Nie jestem pewien, czy to zamierzone użycie. Jest za szeroki na paznokcie, a paznokcie trzeba obciąć prosto. Ten obcinacz tnie krzywą. Cięcie nie jest tak czyste, jak bym chciał, więc używam pliku później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Nie dostałem towaru

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo ostry i mocny nóż do paznokci. Musisz uważać, żeby nie obciąć sobie palców. Nawet bardzo grube paznokcie nie stanowią problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo dobrze tnie z siłą światła. Duży otwór sprawia, że jest łatwy w użyciu nawet dla zdeformowanych paznokci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetne cążki do paznokci. Wytnij łatwo i zrób 90% wycinków. Dobry produkt i jest dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Najwyższej jakości, bardzo ostry, możesz robić manewry z innymi maszynkami, o których nawet nie myślisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo dobrze, bardzo pięknie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 895
    • Ft4 521
    • Ft4 161
    • Ft4 918
    • Ft4 541
    • Ft2 269
    • Ft4 918
    • Ft2 948
    • Ft4 161
    • Ft3 403