Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Otrzymałem już ten przedmiot. Wygląda ładnie i trzyma mojego drona na miejscu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Doskonała walizka dla Hubsan Zino i Zino Pro, z małą i prostą modyfikacją wprowadza wszystko, co niezbędne do lotu i transportu, drona, wszystkie kable, ładowarka / balanser isdt nano, Smartphone przeznaczony do lotu, zasilacz, zapasowe śmigła, patent ENAC, w skrócie, wszystko i więcej, a jeśli masz baterię lipo ładny roomy można naładować baterie poza domem, przydatne, aby przynieść baterie lihv z 80% (półprzechowywanie ładowane w domu, przed długą podróżą może) 100% Skrzynia jest naprawdę doskonałej jakości, jest sztywna i jest również minimalny wodoodporny, biorąc pod uwagę fakturę nylonu, który go pokrywa, krótko mówiąc kupiłbym jeszcze 100 razy Zaimplementowana druga warstwa „gumy", ale nic poważnego, można ją kształtować za pomocą nożyka. Jeśli szukasz walizki zino, to jest dla ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Bardzo dobry produkt. Wygląda na dobrą jakość, a sprawa jest bardzo ładna. Posiada 8 przegródek dla drona i jego akcesoriów i jest dobrze chroniony. Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym i dostawa nie trwała długo. Nie podobało mi się tylko to, że zawinięto go w bardzo cienkie kartonowe pudełko, bez plastiku i papierów ochronnych w środku. Ale dotarłeś bezpiecznie. Odkupiłbym go z powrotem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Valise de mon Hubsan Zino h117s. Parfaite pour le drone, la radiocommande, les batteries et les câbles par contre, le chargeur d'origine Hubsan, dur dur de le mettre dedans. seul bémol car en dehors de ça belle valise pratique et confortable. pour moi elle vaut plus vite 20 € que 26 €. mais voilà. merci Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Jó minőségű, méretpontos. Kényelmesebben és biztonságosabban lehet benne elhelyezni a drone-t mint a gyári táskában.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    una maleta para trasportar el dron increiblemente estupenda, precio muy bueno y todo recojido y protejido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Problemas iniciais com a entrega, mas após contacto com o fornecedor foi-me garantido que seria enviada outra mala e assim foi! Mala bastante resistente e em muito bom estado! Top 👌🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    We have suprise face to face today. The insect came to china in the box. This insect had ate the box. Is this insect harmful ? Is it dangerous? Help meee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Przybył w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Качественная сумка из хорошего материала

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 167
    • Ft3 470
    • Ft2 649
    • Ft4 373
    • Ft17 677
    • Ft88 396
    • Ft7 890
    • Ft14 835
    • Ft5 733
    • Ft15 312
    • Ft5 102
    • Ft4 736
    • Ft3 277
    • Ft2 914
    • Ft1 819
    • Ft2 185
    • Ft71 348
    • Ft441 681