Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GRSVIP4
    PL
    24/08/2020

    Dobry powerbank już przetestowany, z wbudowanym zabezpieczeniem przeciążenia. Maksymalny prąd wyjściowy to 1A, to trochę niskie, ale za cenę nie będę narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Działa dobrze....Małe nieprzezroczyste okno, które pozwala zobaczyć wskaźnik zasilania led nie jest łatwo przymocować. Prawdopodobnie wymaga przyklejenia do plastikowej pokrywy, a nie dopasowania prasy... Nie ma kabla USB ani instrukcji. Bardzo zadowolony z zakupu.... będzie używany do zasilania zewnętrznego oświetlenia ledowego 5v.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Nieźle jak na cenę. Działają tak samo, jak droższa zapieczętowana jednostka, ale można polować na najtańszą baterię można znaleźć i wymienić ją, gdy jest pod koniec życia. (Dostaję je ze starych laptopów, gdzie zwykle jest jeden zły, który zawodzi opakowanie, a reszta jest dobra i w inny sposób marnowana.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Rozsądnie dobrze zrobiony powerbank biorąc pod uwagę cenę. Jeśli masz dużo starych, niezabezpieczonych komórek 1850, to jest to dobre rozwiązanie dla wolnych urządzeń ładowania lub jako awaryjne wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Bank energii działa bardzo dobrze. Konsumenci mogą być obsługiwani przy niskim zużyciu prądu (40 mA). Drugi bank energii wyłącza < dla odbiorców o powierzchni 50 mA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przybył na czas i był łatwy do montażu zainstalowany akumulator i miejsce pracy na ładowaniu i w użyciu światła były łatwe do zobaczenia.Dzięki kupię inny. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP2
    AU
    04/07/2021

    Yonk jałmużny szturch! Ten produkt jest niesamowity! Idealne dla Williamellora!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Dobra mała ładowarka / powerbank, działa dobrze. Może być również używany do diy elektronicznych projektów, gdzie zasilanie akumulatora jest potrzebne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    idealnie dopasowany opis, i jak pokazano na zdjęciu, dzięki wiarygodności opisu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wyglądają dobrze, przetestowałem wszystko i działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 656
    • Ft2 557
    • Ft4 021
    • Ft2 925
    • Ft2 193
    • Ft827
    • Ft1 264
    • Ft6 223
    • Ft25 345
    • Ft19 642
    • Ft22 177
    • Ft2 849
    • Ft1 264
    • Ft25 345
    • Ft10 770
    • Ft6 334
    • Ft5 383
    • Ft4 753