Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Nem rossz. Van ennél jobb is. Ár-èrtèkben jó.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2019

    Устройство заказал без корпуса, дошло без повреждений, всё работает как в описании. Отличное качество. Быстрая доставка транспортной компанией CDEK , курьером до дверей.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood. Ótimo produto. Preço barato, e atende aos requisitos. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Słaba rozdzielczość, ale można pracować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Szybka dostawa, i dobrze zapakowana w folię bąbelkową i pudełko kartonowe. Zdjęcie nie jest zbyt dobre, ale hej, czego oczekujesz za tą cenę. To działa jak urok, zwłaszcza dla takiego hobbysty jak ja (lub nas wszystkich, którzy tu kupują) :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Szukam czasu zimowego, aby zająć się problemami z komfortem termicznym w moim domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Praca w porządku, ale na małą odległość, z powodu niskiej rozdzielczości. Muszę go dobrze trzymać, bo mierzy też mój palec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Przesyłka przybyła stosunkowo wcześnie, tylko był problem z czeskim postem inaczej działa jak mój własny to nie byłoby nic przeciwko, gdyby był również podręcznik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Przybyli wcześniej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 348
    • Ft19 268
    • Ft42 820
    • Ft5 867
    • Ft4 323
    • Ft10 344
    • Ft7 103
    • Ft14 627
    • Ft15 276
    • Ft3 921
    • Ft4 323
    • Ft3 087
    • Ft7 489
    • Ft6 547
    • Ft8 203
    • Ft4 014
    • Ft3 921
    • Ft30 329