Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(262)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(262)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Dobry tester twardości kryształów za dobrą cenę. Używam go głównie do sprawdzania kryształów zegarka, ale także okazjonalnych kamieni szlachetnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Doskonale, wszystko jest dobrze. Wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Hah-ha-ha-ha-zag drugi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Nie, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    the Portable Gemstone Diamond selector V2 is very easy to align and test small accent diamonds I know it basically says the hardness as in good indicator the stones is above the hardness of cheaper stones such as glass right away, I used the diamond selector to check a beautiful 19mm×14 emerald cut ruby THE TESTER READS LIKE THAT STONE IS MORE LIKE A GARNET HARDNESS AND NOT RUBY HARDNESS It's quick to jump up to the lighted scale when its a diamond I purchased a synthetic replacement sapphire right away the diamond selector lets me know to buy some more synthetics from that seller it tells me that in a few purchases of cheap silver rings with gemstones at flea markets IT WILL EASILY PAY FOR ITS SELF and I like that I might have been lied to about a larger synthetic ruby's qualities BUT I HOPE ITS A GARNET beyond this simple testing i just usually have them checked my GOLD JEWELRY WITH GEMSTONES purchases out my local pawnstore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2018

    وصلت الشحنة بحالة جيدة وبمدة اربعة ايام فقط 4 يوم وهي عبارة عن محدد نوعية وصلابة الاحجار الكريمة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Przyszło wcześniej niż się spodziewałem. Wygląd i uczucie jest jego ceną, ale musi być dopasowany według wykresu, miałem innego testera, i to jest pierwszy, który widzę, że trzeba dostosować przed użyciem. Ale nic się nie stało, na początku zobaczyłem dziurę i myślałem, że jest wadliwa, brakuje jakiegoś tropu, ale myśl, że to dziura do kalibracji fabrykatora, inna rzecz, którą użyłem ze zwykłą baterią 9V, I myślę, że potrzebuje baterii alkalicznej, dobrze przetestowanej dwa razy za pierwszym razem, ale potem przetestowanej i wyłączającej się. Zobaczymy, czy to przetrwa, ale jeśli tak, za cenę to okazja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2017

    Отличный прибор работает безупречно! Батарейку надо купить самому но это не проблема главное это четкое разделение "целей" - чем только не пытался обмануть тестер - правильный отклик только на бриллиант! Спасибо продавцу и самые лучшие рекомендации!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2019

    Ya bozuk yada kullanmayı ögrenemedim. her demire full ısık yanıyor. türkce kullanma klavuzu olaydı iyiydi :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    Order received in 19 days in good condition. Put to test and was able to distinguish between real and false diamonds. Comes with protective pouch and detailed instruction manual as well as a guarantee card. Powered by a 9V battery but not included.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 359
    • Ft3 182
    • Ft4 778
    • Ft2 864
    • Ft4 412
    • Ft3 456
    • Ft8 458
    • Ft4 043
    • Ft12 137
    • Ft1 271
    • Ft8 458
    • Ft1 000
    • Ft4 043
    • Ft4 412
    • Ft5 514
    • Ft3 660
    • Ft9 929
    • Ft2 864