Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(367)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(367)
    • 5 Star(345)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2020

    TLDR: Trzymaj elektrody spawalnicze pod kątem 45 stopni dla mocnych spoin i 0,15 mm dla energii spawania 35-40 Otrzymałem ją w normalnym czasie, w jakiś miesiąc, nieźle. W pakiecie znajduje się sama jednostka i wszystkie potrzebne elementy do jej działania. Zawierają mały podnośnik, którego można użyć do podłączenia pedału, ale nie trzeba go mieć. Zawierają też dodatkowy mosfet, w przypadku wypalenia ich. Mogą się przydać przy drodze. Spawacz pracuje z 12v źródła zasilania. Użyłem baterii 12 V z mocą 460A, ale prawdopodobnie można zrobić wszystko, co może zrobić powyżej 180-200A. Jedna rzecz, która jest trochę wkurzająca to to, że włączone tropy do podłączenia do akumulatora są krótkie, Ale nie można narzekać na 18 euro, a także byłyby idealne, gdybyś użył lipo. Do moich pierwszych spaw użyłem 0,15 czystego paska nici, ale nieważne jak wysoko ustawiłem energię spawania, nie chciał się przyczepić do baterii. Ale po kilku próbach i pomyłkach odkryłem, że trzeba trzymać elektrody spawalnicze pod kątem 45 stopni, a nie prosto. Po tym odkryciu wszystkie spawy trzymały się mocno. Użyłem go do zrobienia tej małej baterii na zdjęciu i dla niego 35-40 energii spawania działa najlepiej. Oh i ja korzystamy z trybu automatycznego spawacza, wiedźma oznacza, że jeśli podłączę elektrody do niklu, jakieś dźwięki i spawa. Nie próbowałem pedału, ale moim zdaniem ten sposób działa całkiem nieźle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Wystarczy złożyć proste, małe, mniejsze akumulatory. Rury nie są zbyt długie, czasami może to być mylące, jeśli powodują problemy zbyt często z ich krótkowzrocznością, a następnie wymieniają je na dłużej. Zalecany jest włącznik stopy, ponieważ przytrzymanie elektrod prawidłowo w tym samym czasie i naciśnięcie przycisku jest dużym wyzwaniem, ludzie z więcej niż dwoma dźwigniami mają przewagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Praca tak jak w reklamie. To naprawdę wymaga wysokiego prądu zasilającego. Używałem baterii LiPo, która może trochę przesadzona, ale spawacz radzi sobie z tym dobrze nawet przy 15,6V. Około 80 wystarczy. Ale proszę najpierw sprawdzić niższe ustawienia. Może być wystarczające w zależności od zasilania, grubości pasków itp. Musisz mocno naciskać oba wstrzykiwacze, aby uniknąć iskry. Jeśli to wciąż za mało, możesz przesunąć długopisy bliżej, ale sugeruję zrobić więcej spoin niż przegrzanie. Nie spawaj niklowych pasków bez niczego pod spodem, bo to z pewnością spali twój stół i rozpali wielkie iskry. Dodane złącze służy do trybu ręcznego. Możesz załączyć przełącznik stóp, na przykład, ale tryb auto jest moim zdaniem najlepszy. Wykrywa zwarcie i po 1s i dźwięku ostrzegawczym spawa. Sprawdzaj od czasu do czasu temperaturę mosfeta. Szybko się rozgrzewają. Również przełącznik mocy może wymagać wymiany w przyszłości z powodu wysokiego prądu startowego spowodowanego przez duży kondensator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP3
    TR
    13/03/2021

    Dodałem kondensator 1000uF, żeby nie wyskakują mosfety i zmodyfikowałem go jak YouTube. Używam go w trybie ręcznym z pedałem. Stawiam 0,1 mm niklowych pasków. Spawam przy 72. Zasoby Punta są solidne. Kiedy próbuję go rozdzielić, pasek niklowy nie rozpada się, dopóki się nie rozpadnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Działa doskonale, projekty baterii będą musiały być idealne z odpowiednimi terminalami do amperage. Dla bezpieczeństwa przylutowałem kondensator do negatywu i diody. To jest naprawdę dobre. Polecam!! Działa doskonale, projekty baterii będą musiały być idealne z odpowiednim terminalem do amperage. Dla bezpieczeństwa przyspawałem kondensator do negatywu i diody. To było bardzo dobre. Polecam!! Pojemność 1000uf 25v

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Przetestowałem przenośną mini spawalnicę z wyświetlaczem LCD i automatycznym trybem spawania dotykowego z akumulatorem ołowiowym 12V 7Ah, który niestety jest na nią za słaby. Ale ma swoją funkcję do spawania plam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Witam Używam 12 wolt akumulatora samochodowego jako zapas i włączanie nie było w stanie zmienić trybu z ręcznego na automatyczne. Ustawiając „E" na 20 próbował przyspawać niklową taśmę do akumulatora, a gdy spawał, jednostka zapaliła się w jednej z rurek MOS i jako taka się wypaliła. Patrz: obraz dostarczony. Czy jest jakaś gwarancja na ten przedmiot.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    W opakowaniu nie było żadnych instrukcji!!!!! Na wschód, żeby się podłączyć, ale zastanawianie się, jak przełączyć się z ręcznego na automat, to wciąż pytanie. Jednostka czasami odlicza, ale nie pozwala umieścić sondy na pasku niklu i naciskać, aby uzyskać dobre spawanie. Wyładowuje prąd i bezustannie wyładowuje się z baterii, dopóki nie zdejmiesz sondy. Nie wiem, czy mam złą jednostkę, czy co. Kontaktowałem się z nimi, ale na razie nie odpowiadam. Wygląda na to, że miał zwarcie od terminala na ziemi do dużego kondensatora, z plamą oparzenia na boku. Kupiłem to w USA.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Świetny artykuł, zdecydowanie przed użyciem, aby być wzmocniony przez spawanie do toru diod dla bezpieczeństwa w bardziej uszczelnianiu, produkt zalecany, otrzymany wcześniej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Stanowi on dobrą korzyść kosztowo-korzystną dla montażu małych pakietów baterii. Używam baterii 12V na 7A i jestem w stanie spawać wstążki o grubości 0,1 mm, co było moim celem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 955
    • Ft2 306
    • Ft5 934
    • Ft4 498
    • Ft17 809
    • Ft8 243
    • Ft5 994
    • Ft7 913
    • Ft41 978
    • Ft3 805
    • Ft10 882
    • Ft2 306
    • Ft5 601
    • Ft132 278
    • Ft2 306
    • Ft2 996
    • Ft4 195
    • Ft12 891