Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2020

    Wygląda na mocny materiał, dobre aluminium/plastikowe/tekstylne części... Nie jest to bardzo wygodne, ale idealne na kemping! Jest lekki, łatwy do przenoszenia i montażu! Możesz go kupić w czasie promocyjnym bcus wartości nie więcej niż 20euro! Jeśli można używać go 1-2 lat, to 30 euro jest OK dla niego! W przeciwnym razie to tylko bzdury, chińskie marketingowe rzeczy... Zobaczymy, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    καλή ποιότητα αντέχει 120 κιλά βάρος

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Doskonała...jakość krzesła jest bardzo dobra i przybył w zaledwie 20 dni..! Bardzo mi się podobało

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    nice chair; perfect for next cycling trip, for a perfect price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Bardzo kompaktowy rozmiar po złożeniu i łatwy w montażu ramki. Materiał, choć zajęło mi kolejne 5 minut rozciągnięcie się przez cztery punkty kontaktu, ponieważ jest bardzo napięte. Być może stanie się to łatwiejsze z użyciem, ale za pierwszym razem z pewnością wymagał pewnej miary brutalnej siły. Po wzięciu czuje się trochę niepewna (ważę 70 kg), ale myślę, że powinien być wystarczająco wytrzymały... Ale bardzo schludne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Bardzo ładne za cenę nie polecam dla wagi zbyt dużo poniżej 120 powiedziałbym, ale moje 110 kg myślę, że to się rozpadnie to czuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Świetny zestaw! Nieco obszerna torba do przenoszenia, ale po wzniesieniu krzesła, torba może być użyta jako mała schludna, aby utrzymać rzeczy z dala od ziemi! Bardzo wygodny i niezwykle lekki ciężar, tak bardzo, że jeśli jest trochę powiewu to przejdzie, więc uważajcie w pobliżu ognisk!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Krzesło kempingowe jest godne polecenia. Wygodne, lekkie, ale mocne. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Szkoda, że nie znalazłem ich tak późno. Nie byłem w stanie brać zbyt wiele razy w tym sezonie, ale jestem bezpieczny przez następny rok. Polecam go na ogród, balkon, kemping, na plaży lub jeziorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Krzesło kempingowe jest godne polecenia. Wygodne, lekkie, ale mocne. Po złożeniu zajmuje niewiele miejsca. Szkoda, że nie znalazłem ich tak późno. Nie byłem w stanie brać zbyt wiele razy w tym sezonie, ale jestem bezpieczny przez następny rok. Polecam go na ogród, balkon, kemping, na plaży lub jeziorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Mam teraz dwa takie. Gumowe stopy szybko zużywają się na skalistych powierzchniach. Musiałem je wymienić. Tkanina oparcia krzesła zaczyna nosić się również po lecie kempingu. W tej cenie jest to dobre krzesło i całkiem wygodne. Jest również lekki i przenośny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 103
    • Ft8 353
    • Ft24 755
    • Ft14 978
    • Ft18 039
    • Ft11 571
    • Ft16 677
    • Ft17 699
    • Ft5 784
    • Ft30 638
    • Ft6 805
    • Ft3 711
    • Ft8 848
    • Ft11 571
    • Ft59 230
    • Ft17 529
    • Ft13 304
    • Ft11 571